-
yeni nesil her seyi tozpembe görüyor abi, agzini öpeyim pete'm;)
-
Savaşa Hayır diyor herkes. Eğer bunu yürekten söyleyen bir adam varsa şurada bana da ertesi günümü görmek nasip olmasın.. "Savaşa yürekten hayır" diyen adamın eğlenceyle alkolle işi olmaz. Bunu yazdığımı da sadece erdem sahibi insanlar anlar, sistemin yozlaştırdığı boş beyinler değil..
-
BeRK CoBaiN bana görede senin yaptığın farklı olma çabası... orda yapılan içki içmek ya da müzik dinleme olayı değil bunuda herkes anlayamaz orta birleteliğin gücünü anlamak insanların birlikte olunca nelerin karşısına geçebileceğini anlatmak.
Haklısın savaşa hayır diye bağırmakla bitmiyor olay icraat lazım Al sana icraat BARIŞArock bu da bi tepki gösterme biçimi... Sonuna kadar saygı duyarım ama bence yanlışsın....
-
Ne diyelim iyi haber ulkede bazı seylerin farkında olan insanların olması guzel.Bu festivalden gelir elde ediliyomu die merak ediyorum.Ediliyosada ne icin kullanılacak acaba?Barıs gibi bir kavram one surelerek yapılan bi festivalde gelir organizetorler kalmaz umarım.Neyse herkese iyi eglenceler...
not:ROCK SISEDE DURMAZ
-
Çok iyi yerinde bir festival inşallah orada olacaz ama daha çok destek daha çok grup olsa daha iyi olur
-
sevgili BeRK CoBaiN icraatla ilgili sorunlarını dumansal arkadaşımız cevaplamış. ben de seni konsere davet ediyorum, gel o icraatı kendin gör ve kendin yaşa.
Gelir ile ilgili Organizatörlerden konuyla ilgili bikaç cümle:
"Sponsorumuz yok. Bu işten para kazanmıyoruz. Cüzi bilet ücreti, giderleri karşılamak için. Olur da bir para artarsa, bunu bir barış eylemine bağışlayarak konser alanında ilan edeceğiz."
Grupların hiçbirisi 5 kuruş para almıyor bunu da ekleyeyim.
-
öncelikle bu yolda yürüyen siz kardeşlerimi gerçekten tebrik ediyorum dün murat abi ile konuştuğumda bir kez daha vicdan azabı çektim sebebide.
Nato ve bush'a karşı o kadar gösteriye katıldım ankarada dahil olmak üzere ve kapitalizme,savaşa,busha,amerikaya karşı olupta rock'ncoke festivaline katılmak beni gerçekten üzdü.
ben solcu degilim ve hiçbir zaman olamam çünkü bu yaptığım yolunda canımı verebileceğim davamıza karşı gölge düşürdü kendimi dönek olarak görmeye başladım.
ama işin aslı rock'ncoke festivaline 2 yıldır gelen gruplar beni oraya çekti.
barışa rock festivaline gidecek kardeşlerim emin olunki orada çok eğleneceksiniz orada yeni dostlar tanıtacaksınız.
çünkü orası gerçekten samimi ve sıcak bir ortam orada olamıyacağım için gerçekten çok üzgünüm.
beni üzen en büyük şey paramı katillere ve kapitalizme verdiğim için çok üzülüyorum.
kahrolsun kapitalizm diyipte rock'ncoke festivaline gitmek gerçekten şerefsizce birşey.
hepiniz beni dışlaya bilirsiniz bana dönek ve özenti gözüyle bakabilirsiniz haklısınızda.
çünkü ben bunları hakediyorum .
sizlerden ve oraya gidecek olan kardeşlerimden gerçekten çok özür dilerim orada sizlerle olamadığım için.
içimden keşke rock'ncoke festivaline sevdiğim gruplar gelmeseydi diyorum.
umarım beni bağışlar ve affedersiniz yaptığım yanlış olsada.
size tavsiye petevenegondi abimizi lütfen dinleyin ve ciddiye alın çünkü o ne diyorsa haklıdır.
vee icraat yok diyen arkadaşlar barışarock başlı başına bir icraattır ve kağitalizme karşı dimdik ayakta durarak karşı koyan bir organizasyondur unutmayın oraya gidin ve savaşa hayır diyinn
amerikaya ne olduğumuzu gösterin inanın onların nükleer silahları olabilir para durumları çok iyi olabilir ama unutmayın bir küba inanarak onları yenmiştirr biz neden yapmayalım inanmak başarmanın yarısıdır ve amerikanın kölesi olmayacağızz buna inanın ve orada bunu gösterin
-
evet bu festivale katılımın yogun olacak olması ne güzel ben de oradayım
-
geçen sene de sarıyerdeydim bu sene de oradayım bu sefer çadırla gelecem.geçen sene götüm dondu.çünkü orası vadi gibi bir yer ve acayip soğuk alıyor.gelen tüm arkadaşlara tavsiyem yanlarına kalın bir şeyler alsınlar.ya bence garaj üyelerinin orada buluşması lazım.bu konuda düşünelim dostlar.
-
mekanda garaj.org cikarmasi olacagi kesin!