-
barışçı,emperyalizm karşıtı insanların bulunduğu bir mekan nasıl kötü olabilir!!!!!politik duruşumuzu rahatça takınabileceğimiz ve birçok önemli grup ve sanatçıyı dinleyebileceğimiz bu önemli festivali bence kimse kaçırmasın!! kahrolası kapitalistlere sunulmuş bu popülist sistem üzerinde bizler içinde iyi birşeyler yapılıyor ya ne mutlu!!!
-
biletler nerde satılıyo
-
haklısınız gecensene gidemedim kola ya karşı bir durşumuz olmalı rockı şişeye sokamazlar
-
internette bilet satışları başladı:
Ideefixe'de kredi kartı ile bilet satışı başladı. Internette bilet fiyatı 15 milyon TL ancak farklı kredi kartlarına 1 milyon TL'ye varan taksitler dahi mevcut. Siparişten 2 gün sonra adresinize kargo ile biletiniz teslim ediliyor.
biletleri alabileceğiniz diğer satış noktaları aşağılardaki yorumların bir tanesinde mevcut.
katılacak gruplar ve müzisyenlerin güncellenmiş listesi
www.barisarock.org da mevcut.
Not: qwbet'cim, en kısa zamanda yanınızdayım ;)
-
vay be pete'cim, 1 milyona kadar taksit ha. inanilmaz bir sey.
sen aldin mi biletini peki canim benim? olimpos'a gitmeden al bence. bende hafta sonu alirim artik kadiköy'den.
-
bence Barış'a Rock ... her sene..
-
FUCK'N KOK 40 küsürdü abi ya rock çı adamda o para nerde aslında benim 15 milyonumda yok ama sigara parasından kısıcaz artık
-
sağolun bana fazla söz bırakmadığınız için.......
kalite burada gel kardeş gel.........
:)))))))))))))
pentagram da gelirse harbiden 4*4 lük olur...
-
Rock; gaza gelmez!!cam şişeye sığmaz!! gaz yapmaz!!
Geçen sene olduğu gibi yine Barış'a ''Rock'' katacağız!!Kola diil!!!
-
coca cola türkiyede de dunya uzerinde kurdugu populer kulturu aşılamaya çalısıyor bu festival tamamen bir oyundur buna kimse kanmasın .Yaşasın BarışaROCK