-
biletler için bi internet sitesi var mı acaba
-
Biletler 03.08.04 tarihinden itibaren aşağıdaki satış noktalarında satılacaktır.
Beyoğlu
Ada Müzik
Karga
Köstebek
İstaklal Kitabevi
Lay Lay Lom
Metropol
Mephisto
Beşiktaş
Pena
Kadıköy
Seyhan Müzik
Zihni
Aksaray
Ezgi Müzik
-
Cok yasa Pete'cigim canim benim, en kisa zamanda edinmeli.
-
ben geçen sene katılamamıştım bu sene bi problem olmazsa ordayım
Not:Say(p)ın(k) P(b)ush dünyada huzur SavaşaROCK sağlanmaz BarışaROCK ve SevişeRECK sağlanı ah bi anlasan(nerde sende o beyin)
-
BarisaRock'a gelecek arkadaslar. Lütfen bana veya Garaj-ist kolonisine mesaj atin. Toplu olarak gidelim.
-
ordayım, gönlümce eğlenmek, samimiyetle müzik yapan grupları dinlemek için ordayım, VE EN ÖNEMLİSİ LANET OLASI KAPİTALİZM KÖLELERİNE KARŞIT OLMAK İÇİN ORDAYIM.HEP BİRLİKTE BARIŞA MÜZİK, BARIŞA ROCK...
-
aabi amerikan emperyalizmine karşı yapmışsınız iyi güzel de abi getirdiğin gruplara bak yaa 1 tanesi bile adam etmez tamam rock 'n coke da da bi şey yok ama yani iggy pop yeter yani rock 'n coke kadar bi festival yap o zaman seni tercih edelim.
-
kimse kimseyi getirmiyor dostum.. bu gruplar para almadan sahne alan türk gruplar(ve diğerleri)!! o özveriyi gösterebilecek grupların sayısı her zaman az olmuştur zaten. bu gönül işi, para işi değil.
www.barisarock.org !!! bir organizasyonu tanımadan, eleştirmeden yorum yapmayın!.. okumanı, izlemeni tavsiye ederim. incelemeden gelmezsen sevinirim!!...
-
Hepimiz barisarak gidelim, gruplar iyiler ve de grup lar. Bize de "band" değil "grup" lazım zaten. Özellikle Gurgula'yı bekliyorum, umarım Karadeniz'den gelen gök gürültüsünü, yani "Gurgula"yı dinleyebiliriz. Petevenegondi, özledik seni. Eskişehir'e lütfen :)
-
selam arkadaşlar burda yazmamış ama official sitesinde yazar. bizde ordayız herkesi bekliyoırum.. FLASHROYAL