-
pentagram gelirse bende gelirim
-
müslümle pentagram gelirse süper olur
-
baba yazılar beni gaza getirdi bende ne edip ne yapıp gelecem bi de pentegram gelirse daha bi gelicem
-
abi daa düzgün bi tarih olsa gidiodum!!! helal olsun!!! pop'n kok a gitmiin abi!!!
-
biraz daha mi detay. buyrun o halde :
http://www.ntvmsnbc.com/news/280340.asp
-
cOcO cOLaMı!!!! FesTiVAL mi? HemDe rOcKLa !!!! BöHg! KusMaK İsTiyorum!! Şu LaVoBaYa Gidip KeNdiMe GeLeyim.. SonRa Daa HaZırLaNıp 'BarIşA RocK'a GidEYim :)))
-
her sene anti kapitalistiz valla.bu fuq n coke gibi emperyalist kapitalist sistemin bekcileri hicbirseyden anlamaz.hele hele barıs kokan bi etkinlikten müzikten hic anlamaz...
down with rock'n coke
long live barısa rock....
-
bu festivalin yerli mali haftasina denk geldigi iyi olmus , mangalla cadirla ,cokoprensle geliyorum ben de. bi de samsun 216
-
Pentagram Irkcı bır grup oldugu için barış içerikli bır konsere gelmesı bence sacma olur,cover yaptıgı parcalar ortada,cover yaptıgı grupların gitaristleriniin veya diğer grup elemanlarının yeni nesil neonazi orgutlendırme gerceklertirmek istedikleri ortada,veya bunlarıda gormuyorsak Slayer dan Kerry Kings in konserlerde giydiği gamalı haclı tshortler bakarsak kor olmayıp barış içerikli bir konsere pentagramı devam etmek için biraz düşünmek gerekir sanırım.
-
Unutmadan,Coco Cola 2001 yılı kar fazlasını israil savunma bakanlıgına bagıslamıştı,meksikadaki işçi sendika liderinin(şu an ismini hatırlıyamıyorum) suikast sonucu katledilmesi olayından hala meksikada davaları surmektedir,gelmek için yeterli sanrım
Sarıyerde goruşmek üzere..