-
konser çooooook güzel zaten o çoşkuda ben havadaki soğuğu bile hissetmedimmm 13 saat boyuncaayaktaydımm ama değdi doğrusu konsri düzenleyem kızılaya çççooooooooooooook teşekkürlerr bu arada gripin çook güzldi ama az kaldııı kargooyu çok beğendim bennnn
-
En başından en sonuna kadar ayaktaydım , hiç oturmadım. Zaten oturcak bi yer de yoktu , çamur doluydu heryer. Aslında sırf Kurban çıkıyo diye gitmek istemiştim bu konsere ama bu konserdeki performansını hiç beyenmedim. En kötü şarkılarını söylediler , yeni bir albüm müjdesi verip çıkıcak olan albümlerinden bi parça söylediler, reklamlarını yaptılar... Çok iyi de deyil yani şarkı... Manga'yı sevmediğim halde bu konserden sonra cd'sini almaya karar verdim. Performansları gerçekten muhteşemdi. Gençleri zıp zıp zıplattılar. Direc-t ... Fazla dinlemezdim ama milleti tam anlamıyla uçuran tek gruptu. Bir de smells like teen spirit i patlatmazlarmı... Süpersiniz artık sizi çok seviyorum ...
Yani anlayacaanız o kötü havaya ve yerlerdeki vıcık vıcık çamura rağmen gittiğiime hiç pişman olmadım. İyiki gitmişim...Deydi...
-
gercekten ınanılmazdı her ne kadar gunes gozluklerımle bende ole olsamnda ınan o kargo cıktıgı zaman buyulendımm o kar o renklerr ne desem boss gelmeyen arkadaslar ıcın uzuldum gelıple o keyfı paylasgım arkadslarada tesekkur edıyorum çok iyi işti
-
eet arkadaşlar valla değdi bende 10 saat ayakta zıplayıp böürenlerdendim ama açıkta hiç üşümedim taa ki pogo yapanlardan kaçıyım die arka kapalı yere gittim o zaman üşümeye başladım..=) inanılmaz bi ortam vardı karın altında bence konserin en gaz anı direc-t in nirvana yı patlatmasıydı gece yolcuları da çok iyiydi kurbanın reklam yapmasına bende sinir oldum zaten çok kalmadılar onda da yeni albüm falan..aylin aslım ı hiç beğenmedim çok kötüydü ve iett ye de çoook teşekkürlerimi sunuyorum böyle bi organizasyondan ellerini etklerini çektikleri için!!!
-
gidicem dedim gittim de.. dedim mi yaparım ...iyi halt ettim...bağış yapmak neysede o soğukta bi yerlerimin donması yetmiyormuş gibi etraf amele yatağı gibiydi bende sanki ne umuyorsam ama direc ve kurbanın sahne performansı için değerdi..bilgenin ateş dansı yaptıktan sonra bi izleyicinin kafasını etrafa attığı kızgın ateş topuyla yakması ise tam bir muama.. :)
-
oh ohhh süperdi..
aylin aslım
kargo
manga
şahaneeeedi ;) tıpkı diğerleri gibi..
ayrıca mor ve ötesinin yine geç kalması çok saygısızcaydı..
3. şarkısında terkettim alanı sırf bu yüzden ..
ama yinede emeği geçen herkese sonsuz saygılar ... sevgiler...
özellikle de bizlere :))