-
Sark1y1 her duydugumda degistiriyorum ,biz kendi sark1m1z1 sevmezsek avrupa nas1l sevecek........
-
sıralamaya bile giremez bu şarkı...jüri üyelerini salondan kaçırtıp diskalifiye olacak.Gülseren midir nedir o da gitsin önceden söylediği pavyona alla alla ne işi var avrupalarda...rezil çok ezik bi durum...
-
şimdiden herkeze cumartesi günü olucak rezaletten dolayı geçmiş olsun diyorum...........
-
Rimi Rimi Ley rezaleti bence TRT'deki kadrolaşmanın açık kanıtıdır. Bu rezaletin mimarı olan jüri üyelerine de en derin sevgilerimi (!) gönderiyorum.
-
hint müziği ezgileriyle yapılmış bi parça,danslarda dahil olmak üzere , genelde avrupa özentisi olurduk bu senede doğudan gidiyoruz demek ki.ben şans vermiyorum bu parçaya...
-
Bence TRT'nin yaptığı bu türlü bir şarkı seçimi eskiye gittiğinin bir göstergesidir. Tamam ısmarlama şarkı da çok iyi bir yöntem değil ama başarı da ortada. Bu güne kadar seçme şarkılarda ne kadar başarı elde edilmişki?.. Ancak sonuncuya yakın bir sonuç... Oysa geçen iki sene Eurovision'da o güne kadar yaşanmamış bir başarı elde edildi. TRT'nin yaptığı uygulama bir yana seçtiği şarkı da bir garip. Böyle bir şarkıyla nereye gideceğimizi sanıyorlar acaba??.. Cumartesi günü hepimize sabır diliyorum..
-
Bekçinin notu: Eurovision 2005 Türkiye Temsilcisi Rimi Rimi Ley isimli parçanın bestecisi Erdinç Tunç'un kişisel olarak rencide olduğunu belirtmesinden dolayı bu yorum yayından kaldırılmıştır.