-
Bunlarda Türkiye'de maden buldu anlaşılan neredeyse ayda bir gelecekler.
-
bi kurtulamadık şu anathema furyasından..bizim saf gençliğimiz "abi bizi çok seviyorlar istanbul aşığılar o yüzden geliyorlar" zannediyor..halbuki yağlı kapı buldu adamlar devamlı yoluyolar sizi hahahahaha
-
gitceeeeem
-
ya biri biletleri nasıl alabilecegimi soylese ya..bu konser bilmiyorum yaa...
-
:)))
Yüzsüz abi bunlar..%0 kere geldiler,biz bıktık, onlar bıkmadı!!!
-
yok artık pes..! bunlar daha bi 4-5 kere gelirler....
-
konserlerde kazandıkları paralarla yalı satın alıp orda kalıcaklarmış :)) ingilizce arabesk yapan bi grup niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum
-
bu adamlar 1 kerede gelse üst üste 1000000000000.... kerede gelse üşenmem bıkmam usanmam hepsine giderim.. ruhuma ölüm katan... beni her defasında ölüme daha çok sürükleyen grup daha doğrusu anathema ölümcül sözleri depresif melodilerle birleştirip insanları ölüme sürüklemek demek sanırım...
-
e artık abarttılar....yani bu kadarda sık gelinmez...iyi hoş lisedeyken çok dinlerdim ama yani yeter....dream theater gelse bu kadar gidilir ama yani...bir zamanlar rotting christ sık sık gelirdi...Neyse seven gider gene belki ben de giderim ama bu paralar başka gruplara verilsede değişiklik olsa....
-
Kaçar mı ya!! Adamlar gelmekten bıkmadı biz de gitmekten bıkmycak!!bi de açık hava ooooof ooof