-
kutlarım, anathema ile orhan gencebay vb. benzettiğiniz için. Bu hayal gücü ile dünyada sınır tanımamız lazım aslında..
-
eahehahae çok komik ya hayal gücüymüş..sen daha dinlediğin müziğin ne olduğunu bilmiyorsun :))
-
idare eder ya bu grup ta bence fena değil gitmek isterdim ama olmayacağını bildiğimden boşyere tasa etmeyim bari
-
Anathema dan hala NEFRET EDİYORUM!
-
acayip bir kitle yarattılar kendilerine, konserlerinde pogog yapanlar var, babatema diye bağıran var...
yazıktır bizim a dying wish ile tanıdığımız, eternity sine vurulduğumuz, lost controluyla kaybettiğimiz bilincimizi savurduğumuz grup iyice ortalık grubuna dönüşüyor...
severiz, her konserine de gideriz, yeter ki gelsinler...
-
Anathema dinlemek hissetmektir...
hissedemeyenlere acırım!
-
baranthalas demişki;
ingilizce arabesk yapan bi grup niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum
-her melankoli arebesk değildir...
konserde orhan baba dan prangaları istesenize belki çalarlar..ne de olsa aynı tarz bwhaahahahaa *testis geçen smiley*
-kıçıyla gülen smiley....
eahehahae çok komik ya hayal gücüymüş..sen daha dinlediğin müziğin ne olduğunu bilmiyorsun :))
-
Anathema dinlemek hissetmektir...
hissedemeyenlere acırım! %100000
11 güncük daha ;)
-
her melankoli arabesk değildir evet...ama şarkılarının % 74987498748648 inde melankoli yapanlar arabesktir..
-
the beloved emin ol sana daha cok gülüyolardır ben anathema hastasıyım demiyorum zaten.önüne gelene laf ederken kendini görmüyosun sanırım.
-
Kalbim Anathemayla birlikte atsın...
Damarlarımdan Anathema aksın...
Akciğerime Anathema dolsun...
Karaciğerim Anathema depolasın...
Midem Anathema sindirsin...
Bağırsağım Anathema parçalasın...
Pankreasım Anathema salgılasın...
Apandistimi Anathema patlatsın...
6 gün 7 saat kaldı...
Oda 133 saat,
Oda 7980 dakika,