-
ayakta veya oturarak. hiç sanmıyorum bu kadar anathema hastasını o koltuklara bağlayabileceklerini. ben şahsen oturmayı düşünmüyorum.10000 kişiyi oturtmak için heralde 10000 güvenlik gerekli. biz anathema hastaları Mozart izler gibi oturarak konser izleyemeyiz. öyle değil mi? neyse uzar gider...
-
o kadar yer kapalım diye önceden bilet aldık ama anlaşılan kimse sallamıycak
-
bi de konserden kayıt yapılacak ve DVD kayıt olacak arkadaşlar... Harbiye açık havaya ben daha önce 5-6 kez gittim son zamanlarda gitmedim ama ön tarafta sahneye yakın yerde ayakta kalabalık bi grup durursa kimse bişey diyemez ve merdivenler var zaten koltuklar stadyum koltukları gibi onun için bence kimse oturmayacaktır... ama otutmak isteyenlerde olabilir onlar en arkadan izlesinler hehahahahah
-
Anathema dan NEFRET EDİYORUM!
-
yaa ben sadece 1-2 şarkılarını biliyorumm..özellikle flying süper bayılıyorumm bi de fragile dreams..geliym mii?gelmeme gerek var mı? :P
-
4 ekim izmir konserindeydim!ve cok mutluydum.ama lanet okulun lanet vizeleri yuzunden istanbul'a gidemiyorum.ve cok uzgunum :(( tanrım bi mucize!!!
-
cyn: goodmorniiiing!
anathema: goodmorning
cyn: mujk mujk (sol baslaip hepsi sirayla öpülür)
anathema: mujk mujk (sol bastan baslaip hepsi cyn'i öperler.cyn kendinden gecer..)
gidin abi elemanlar acaip costuruyorlar.acaip sevimliler ayrica.ben saklikentte calisiyorken bunnar konsere gelmislerdi.paso bisiler bulup muhattap oluyorduk adamlarla.
teknikerleri bile super sevecen.yaptiklari muzig bisi diyemiyorum zaten-severek dinniyoruz..eheh..valla akliniz varsa gidin..!
-
kesinlikle gidilmesi gereken bir konser kaçmazzzzzzzzzz.......
-
bu sefer de askerim :( laneth olsun ulaann.konser 20 sinde.ben ise 22 sinde bitiriyorum askerliği. var mı lan böyle mezalim?
-
dvd olacağından güzel çıktığı gibi dvd si alınır, konsere gidilmez her yıl 3 kez geliyorlar zaten