-
her zamanki gibi..buna da gitmiyorum...(gitmemi engelleyecek sebeplerim utansın:(
-
bende geliyoruummm :)
o sebepleri bi bulsam zaten..://!!
-
efsane bu aksam maslakta... gidenlere iyi eglenceler.. whahaaaaaaühüüüüü:(:(
-
bugün ordayız arkadaşlar when you blind me cries diyorum steve morse manyak solo atıyo o şarkıda tabi sometimes i feel like screaming çaldıklarında inşallah kalp krizi geçirmem bir davulcu olarak ian paice dinliyceğime inanamıyorum tüyler tiken tiken :)))))))))))))))))))
-
ya arkadaşlar dönüş nasıl olcak acaba ya taşıt bulunur muı o saatte mesela bakırköye nasıl gidecez yandık valaa
-
son dakika golü yedik..adamlar bilete zam yapmış gidemedim..yok böyle bir olay ya..
ayrıca kutsan topsun olm arayıp bana black night dinlettin sokakta tek başıma oo oo oo oo oo oo o o oo tıs tıs oo o ooooo diye eşlik ettirdin..çüküm şişicek şimdi..
-
Konserden şimdi döndüm eve. adamlar süperdi. anlıyoruz ki insan yaşı başını almış olsa da süper çalabiliyor... Konser Dediğin böyle olur...
-
İnanılmazdı!!! Başka da bişey diyemiyorum...
-
süperdi ,mükkemmeldi, asmisti. yok kadayif yok bilmemne geyigi yapanlara ''kapak'' olsun demekten baska bir sey bulamiyorum. onlari gördügüm için kendimi sansli hissediyorum.
-
Sahiden inanılmazdı heralde türkiye sınırlarında görebilceem en dehşet konserdi. en önden izleme şansını elde ettim ;) herşeyiyle müthişti