Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deep Purple @ Parkorman - Maslak - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Deep Purple @ Parkorman - Maslak - İstanbul
  • basserpick • 5 Mayıs 2005 00:00 • #603700
    Yaklaşık 10 senedir bıkmadan usanmadan Deep Purple dinliyorum. Senfoni ork. ile çaldıkları zaman dinledim onları evet biraz deforme olmuşlar ama şunuda itiraf ediyim ilk çıktıkları Deep Purple dan daha farklılar. Bütün taşlar yerli yerine oturmuş.

Tüm türkiyedeki yeni yetmelerin bilmediği bu gurubu ( ? ) kaçırmak yüzyılın aptallığı olur :)

Ve Son bi kez bu hartkormuş zart mış zurtmuş. böyle bizim annamıcamız müzük ( ! ) ler dinleyenler konsere gelmesinde keyfimizi kaçırtmasın. Türkiyede gerçekten rock a ve rock felsefesine gönül verenler hakediyo deep purple ı.

Bu konuda biraz katıyım kusura bakmayın..

tartışmak isteyen varsa buyursun ama fazla şansınız yok...
    [email protected]
  • TüpBebek • 18 Mayıs 2005 00:00 • #603701
    Sometimes I Feel Like Screaming
    ya çalmazlarsa:'(
  • darkrose • 3 Haziran 2005 00:00 • #603702
    Müziyen arkadaşlar Lütfen Barlarda Deep Purple veya Cover larını ÇALMAYA ÇALIŞMAYIN bok gibi
    Sanata Biraz SAYGIII
  • dazednconfused • 14 Haziran 2005 00:00 • #603703
    arkadaşlar..
    konserin kesnliği official sitelerinden de doğrulandı.tour dates te yer alıyor.yani geri dönüşü yok artık.ne pahasına olursa olsun böyle bir olay var.

http://www.deep-purple.com/tourdates/
  • pospolen • 28 Haziran 2005 00:00 • #603704
    allaaam smoke on water'ı canlı canlı mı dinlicez yoksa? Hush ile cosucaz...Child in Time ile hüzünlencez...
  • --Rainbow-- • 11 Temmuz 2005 00:00 • #603705
    Getiren kisiye sonsuz saygilarimi yolluyorum!!
    DEEP PURPLE... iste muzikte zirve!!!
    en onde olacagim!!!
  • mell-o • 13 Temmuz 2005 00:00 • #603706
    abi black night, hush, stormbringer, highway star, strange kind of woman, fireball... bunların hepsini çalsınlar başka bişi istemiyorum...
  • fibonacci • 17 Temmuz 2005 00:00 • #603707
    Bir kaç arkadaş DP elemanlarının son zaman performanslarıyla ilgili biraz tartışmış... Ama şöyle bir gerçek var ki, 70'lerdeki kadrodan kalan elemanların(Paice, Glover, Gillan) hiçbiri o zamanki gibi çalamıyor artık. Ian Gillan'dan bir child in time söylemesini beklemeyin ya da çığlık atmasını beklemeyin. Ian Paice'den on dakikalık davul soloları da beklemeyin. Tabii şu gerçeği de göz önüne almak lazım ki, 1972 yılındaki DP konseri ile 2005 yılındaki DP konseri hem içerik hem de konsept olarak çok farklı olacaktır. Şarkılar orijinallerine daha benzer şekilde çalınacak en basiti...
  • LarsUlrich • 19 Temmuz 2005 00:00 • #603708
    Sonunda adamakıllı birileri geliyo onada ben gidemiyorum :'(
  • ezeli_edebi • 19 Temmuz 2005 00:00 • #603709
    gidicek arkadaslar için cok sansl1s1n1z diyorum!!!!:) cok iyi olucakt1r eminim...
    ve su yeni yetmeler diye bahseden arkadaslar ya da amcalar d1y1m, bole konsmaktan vazgecin ne olms yani sizin kadar yasmz olsa bizde elbet dinlerdik o senelerden beri.... yeni gelen kusag1, küçük görme ve asag1lama adet olmuss evet yeni yeni dinlemeye basl1yoruz, ama bu özentilik degil, adamak1ll1 birseylerr bulma çabas1 içindeyiz en az1ndan ben...