Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deep Purple @ Parkorman - Maslak - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Deep Purple @ Parkorman - Maslak - İstanbul
  • sharleen25 • 24 Temmuz 2005 00:00 • #603740
    öeeeeeeeh bee ne konserdi beeeeeeeeeeeeee I'm a highwaaaaaaaaaay staaaaaaaaaaar I'm a highwaaay staaaaaar I'm a highway staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!
  • nirvanapistol • 24 Temmuz 2005 00:00 • #603741
    ben hiçbi konserde bu kadar coştuğumu hatırlamıyorum!! :)
    ortam harikaydı 3 nesil bir arada.. sabaha kadar çalsalar doyamam,yinede beklediğimizden kısa sürdü ve konserin başından sonuna kadar 'buuuurrn' diye bağırmaktan sesim gitsede inanılmazlardı..........
  • blitzkrieg • 24 Temmuz 2005 00:00 • #603742
    yok böyle bir şey gerçekten dehşet bir şeydi ya adamlar coştu coşturdu steve morse abi şov yaptı ben kılları ağarmış felan bilmnem ağarmamışlardan 1000 kat iyi çaldılar ve seyirci ortamı da iyi idi çok sağol deep purple yani orjinal mor ve ötesi :P hehe
  • reckless • 25 Temmuz 2005 00:00 • #603743
    Gercekten inanılamayacak kadar mükemmel bir konserdi bütün hepsii tek tek cok basarılıydı..Hele Deep Purple sahneden indikten sonra herkesin hep bir agızdan Black Night ı söyledikten sonra Deep Purple tekrar sahneye cıkıp Black Night calması inanılmaz bir andı dusunurken bile tuylerim diken diken oluyor tek beni uzen olay Steve Morse kendi solosunu calarken bir kac kendini bilmez yeni yetmenin Richieeee diye bagırması oldu...Ama gercekten hayatımın en önemli anlarından biriydi diyebilirim..Gelemeyenler cok sey kacırdı
  • dazednconfused • 25 Temmuz 2005 00:00 • #603744
    Burn'süz, Mistreated'sız, When a Blind Man Cries'sız, Sometimes I feel like screaming'siz, 1 saat 10 dakikalık bir konserdi belki ama hafızalardan silinmeyecek kadar da mükemmeldi.
  • lynyrdskynyrd • 25 Temmuz 2005 00:00 • #603745
    şimdi ölebilirim.bi de anyone's daughter çalsalardı..
  • midnight_poet • 25 Temmuz 2005 00:00 • #603746
    Muazzam bir konserdi. Park Orman'ın konser organizasyonlarıyla kesinlikle uyumsuz olan meşhur havuzlu ortamına rağmen çok güzeldi. Gözlerimiz John Lord'u aradı. En çok eğlenen Glen'di. Tüm parçaları, cd'de dinler gibi dinledik. Ne bir ritm ne bir nota kaçtı. Bu yaşta bu performans görülmeye değerdi.
  • triangle • 25 Temmuz 2005 00:00 • #603747
    yorumlari okuyordum da tom696 nick'li arkadasin bana hafif bir satasmasi soz konusu :o)
    Deep Purple elemanlarindan kadayif diye soz eden bendeniz gibilerine konser kapa oldu demis...
    esasinda cmtdrummer nick'li arkadasa yazdigim cevap senin icin de gecerli tom696..
    bu alemde DP'a b.k atacak herhalde son adamlardan biriyim..
    konsere gelince is degisik ama..
    bu seyrettigim 10 ya da 11. DP konseriydi ve en siliklerinden biriydi. 1 saat 10 dak. caldilar paralarini aldilar gittiler.. tahmin ettigim gibi showu yapan Morse ve Airey'di...
    Gillan bundan 2 yil once seyrettigimden daha iyi olmasina ragmen 80'lerin ortasindaki halini mumla aratti.
    Glover zaten iyi bir produktor muzisyenligi ise averaj (umarim bu konuda bana saldiran arkadaslar olmaz:o)
    daha once polemige neden olan Paice'e gelince bir solo bile atacak hali kalmamis bir davulcu ile ilgili daha fazla konusmak istemiyorum eger hala kasinan olursa oturup Made In Japan'i dinlesin yeter...
    bence DP artik son demini yasiyor ve bunun farkinda oldugundan 1 saati zar zor asan konserlerle goz boyuyorlar...
    Haaa konser nasil mi olur? Yakin zamanda Dream Theater konseri vardi vallahi saatime bakamadim kac saat caldiklarini bilmiyorum ama inanin zamaninda DP sahnede en az onlar kadar uzun kalip elalemi daha beter costuruyordu....
  • dazednconfused • 26 Temmuz 2005 00:00 • #603748
    bu konserde çektiğiniz resim ve videoları paylaşmak istermisiniz?
    bu efsane konserle ilgili kimsede eksik birşey kalmasın