-
kıclarındaki kıllar ağırsa da
70 lerden kimse kalmasa da
bu konser kacmaz
hala mükemmeller
-
bu deep purple burn çalanından değilmi
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
yz siz alternatif popçularrrr!!!!!!
sakın ama sakın bu konsere gelmeyinn.
siz dream teater midir ne dir ona gidin
-
ah ah!!
evet! evet!
bu duyduum en güzel haberlerden biri!!!
kacarmı o babalar beee!!
müzik yaa!!!
oh yaaa!!!
-
triangle sen eğer davul calıosan davul calmayı bırak bence..cunku senın dinledigin grupların davulcuları dahil bir cok davulcu için Ian Paice bir idoldur.O yaşta bile o kadar groove lu calabilen kaç davulcu var.!
yani genel olarak arkadaşlara tavsiyem : dinlemiyorsanız sevmiyorsanız deep purple 'ı bok atmak zorunda diilsiniz! Deep Purple'ın Türkiyeye geleceğinden bahseden bir haberin altına adamlarla ve grupla ilgili saçma sapan yorumlar yazıp,dikkat çekmeye çalışıyorsunuz!
Rock muzik dinliyorum demeyin kendinize deep purple'ı dinlemeden önce!
-
cumartesi davulcusu (kisaca cmtdrummer) arkadasim..
daha karsindakinin ne dedigini anlamadan yuklenmeni genc yasinin verdigi toyluga veriyorum
Yazdigim mesajda Paice'in sadece yaslandigini ve eski performansinda calamadigi yaziliydi (inanmiyorsan Fireball ile Bananas'i arka arkaya dinle ne demek istedigimi anlarsin:o)
Bu Gillan icin de aynen gecerli.
Deep Purple'in konserlerine senin yasinin yarisi kadar (yani bu 10 oluyor:o)) gitmis biri olarak rock dinleyen guruh icinde onlara bok atacak herhalde son kisiyim.
O nedenle yazdiklarimi tekrar oku derim. Eger yine ayni sey ifade ediyorsa o zaman senin icin yapacak pek bir sey kalmiyor.
-
sevindirici bir haber
-
fıs gibi geliyo bana ama gelirlerse çok kıyak olur be
-
dark side of the force has many abilities some considered to be unnatural..
nikini görünce dayanamadım :)
deep purple gelir ya niye gelmesin adamlar 2 kere geldiler zaten sevmişlerdir istanbul u belki emekli olunca taşınmayı düşünüyorlardır...da niye 23 temmuz ? kimse olmuyo ki o tarihte istanbulda yazın en güzel zamanları..
-
hoppaa bu yaz manyak geçicek