Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deep Purple @ Parkorman - Maslak - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Deep Purple @ Parkorman - Maslak - İstanbul
  • GuiTaR • 19 Nisan 2005 00:00 • #603679
    hahahahaha.. bi tane küçüğümüz deep purple ın turkce karşılığı olarak "derin mor" yazmış, o koparttı beni... sevgili kardeşim ingilizce bazen yorum ister.. deep purple da anlatılmak istenen bizim "mor ve ötesi" nin aynısı.. morun dibi ... anlıcağın bizim mor ve ötesi gurubu adamlardan birebir çalmışlar ismi.. zaten bilen biliyodur..

not : ukalalık olarak algılamayın aman haa...
  • karete • 19 Nisan 2005 00:00 • #603680
    öyle algıladım valla ingilizce yorum istermiş.. kelimeler yorum ister deseydin ya türkçeyi bilmez ingilizce manyakları
  • She • 19 Nisan 2005 00:00 • #603681
    :))))
    esprileri anlamak da zeka ister...

no comment
  • cmtdrummer • 19 Nisan 2005 00:00 • #603682
    Dünya gözüyle Ian Paice'i görücem ya başka bişey istemem...
  • tonny • 19 Nisan 2005 00:00 • #603683
    blackmore abimiz gittiğinden beri eskileri ile yaşadım şimdi ne oldu ne bitti araştırmadım glen hughes yeni geldi kaçırdım bunu asla kaçırmam...
  • baranthalas • 19 Nisan 2005 00:00 • #603684
    steve morse :) onu da görmek iyi olucak blackmore u gördük nasıl olsa..

mor ve ötesi adlı 4 şabalaktan kurulu rock ezgileri içeren pop grubunun ismi direk deep purple dan araktır..grubun şarkılarının da arak olduğunu düşünürsek ''bu mor ve ötesini taksim meydanında yakmak gerek'' düşüncesine varıyoruz..

mor ve ötesi, direct, manga gibi grupların bu konsere gelip gerçek müziği duyması ve bir daha müzikle ilgilenmemeleri dileğiyle...
  • wreath • 19 Nisan 2005 00:00 • #603685
    Ohannesburger
    Dream Theater
    INFLAMES
    SLAYER
    OVERKILL
    DEEP PURPLE

Bu kadar konser bize fazla enfaktüs geçircez yaza
  • triangle • 19 Nisan 2005 00:00 • #603686
    daha once yazan bazi arkadaslarin sorularina cevaplar:
    DP: Ian Gillan, Ian Paice, Steve Morse, Roger Glover ve Don Airey.. Kisacasi Bananas albumunun tayfasi
    2. Bu beyler Klavyede Jon Lord ile Turkiye'ye Abandon turunda ugradilar. Ilk defa gelmiyorlar yani arkadaslar. Child In Time'i calmiyorlar bunu da bilin:o)
    Istanbul'da konseri Highway Star ile kapatmislardi.
    Ian Paice'i merak eden arkadasim. Fazla sey bekleme babada tremolodan baska birsey kalmamis. Kisacasi kici kadayif baglamis davulcu eskisi seni ne kadar kesecektir bilemem.

Grupta en dikkat ceken elemanlar bence Don Airey ile Steve Morse olacaklar tabiiGillen kendini 20’li yaslarda zannedip yine o dettone cigliklarini atmaya calisip adamalarin sololarinin icine etmezse:o)
  • baranthalas • 19 Nisan 2005 00:00 • #603687
    ian g. heralde yaklaşık 20 senedir child in time söyleyemiyor :)) steve morse u izlemek cidden çok iyi olucak apayrı bir yetenek cidden blackmore kadar olmasada çok yakışıyor deep purple a

paice olan ian da gene fena değil ya benim diyen davulculara kök söktürür moskova konserini dinleyin anlarsınız
  • gerisayim • 19 Nisan 2005 00:00 • #603688
    Holly shit!!!!!!!!!!!!!!!11