-
hahahahaha.. bi tane küçüğümüz deep purple ın turkce karşılığı olarak "derin mor" yazmış, o koparttı beni... sevgili kardeşim ingilizce bazen yorum ister.. deep purple da anlatılmak istenen bizim "mor ve ötesi" nin aynısı.. morun dibi ... anlıcağın bizim mor ve ötesi gurubu adamlardan birebir çalmışlar ismi.. zaten bilen biliyodur..
not : ukalalık olarak algılamayın aman haa...
-
öyle algıladım valla ingilizce yorum istermiş.. kelimeler yorum ister deseydin ya türkçeyi bilmez ingilizce manyakları
-
:))))
esprileri anlamak da zeka ister...
no comment
-
Dünya gözüyle Ian Paice'i görücem ya başka bişey istemem...
-
blackmore abimiz gittiğinden beri eskileri ile yaşadım şimdi ne oldu ne bitti araştırmadım glen hughes yeni geldi kaçırdım bunu asla kaçırmam...
-
steve morse :) onu da görmek iyi olucak blackmore u gördük nasıl olsa..
mor ve ötesi adlı 4 şabalaktan kurulu rock ezgileri içeren pop grubunun ismi direk deep purple dan araktır..grubun şarkılarının da arak olduğunu düşünürsek ''bu mor ve ötesini taksim meydanında yakmak gerek'' düşüncesine varıyoruz..
mor ve ötesi, direct, manga gibi grupların bu konsere gelip gerçek müziği duyması ve bir daha müzikle ilgilenmemeleri dileğiyle...
-
Ohannesburger
Dream Theater
INFLAMES
SLAYER
OVERKILL
DEEP PURPLE
Bu kadar konser bize fazla enfaktüs geçircez yaza
-
daha once yazan bazi arkadaslarin sorularina cevaplar:
DP: Ian Gillan, Ian Paice, Steve Morse, Roger Glover ve Don Airey.. Kisacasi Bananas albumunun tayfasi
2. Bu beyler Klavyede Jon Lord ile Turkiye'ye Abandon turunda ugradilar. Ilk defa gelmiyorlar yani arkadaslar. Child In Time'i calmiyorlar bunu da bilin:o)
Istanbul'da konseri Highway Star ile kapatmislardi.
Ian Paice'i merak eden arkadasim. Fazla sey bekleme babada tremolodan baska birsey kalmamis. Kisacasi kici kadayif baglamis davulcu eskisi seni ne kadar kesecektir bilemem.
Grupta en dikkat ceken elemanlar bence Don Airey ile Steve Morse olacaklar tabiiGillen kendini 20li yaslarda zannedip yine o dettone cigliklarini atmaya calisip adamalarin sololarinin icine etmezse:o)
-
ian g. heralde yaklaşık 20 senedir child in time söyleyemiyor :)) steve morse u izlemek cidden çok iyi olucak apayrı bir yetenek cidden blackmore kadar olmasada çok yakışıyor deep purple a
paice olan ian da gene fena değil ya benim diyen davulculara kök söktürür moskova konserini dinleyin anlarsınız
-
Holly shit!!!!!!!!!!!!!!!11