-
valla çok mutluluk verici.inşallah dogrudur.adam gibi rock gurupları gelmiyor epeydir.en son roling stonse bilirim okadar.
-
olamaz ya kalbim buna dayanmıyo artık!!!!!!!
hemde doom günümde :) !!!!!!yuhhhhh abii muhteşem !!!!!!ama bütün gruplarda bu yılımı buldu ne bu yaa hangisine para vercezz billmioss walaa hayret yaufff!!!wala bikaç tanesi ertelesin 2 ay soraya falan para biriktirelim anca... ;))))
-
denilcek fazla bişi yok.. umarım vazgeçmezler veya doğrudur..
-
keşke istanbulda olsaydım... adamlar bir ekol...
-
vay be gelsinler tabii....hele birde konuk sanatçılar da gelirse camiadan ofofofof.....
-
ohaaaaa...muthıs ...gercekten burdan gelmesını saglayan fırmaya tesekkur edıyoruz....
-
sayfayı açar açmaz "ohaaaaa..." tepkisini ben de verdim. ne diyeyim. budur.
-
ilk tepkim :O olmuştu okuduktan sonra şimdi düzeldim kendime geldim düşüncelerimi yazabilirim :)
muhtemelen 3-4 kuşak bir arada olucak bu konserde..40 lı yaşlardaki insanlardan 15-16 yaşındaki depresif alternatifçiler bir arada olucak..ilginç bir izleyici kitlesi olucak inşallah bi önceki konser gibi biletleri 40 milyon yapmazlar (4 sene önce o kadardı düşünün)
bir child in time bi smoke on the water bir black night bir burn dinlemek bu şarkılara eşlik etmek...şaka gibi ya
-
yok abi inanmaka cok zor......(bayılmak uzereyim)
-
harbiden harika bi olay. glenn hughes sebastian bach derken sonunda deep purple geliyo. yakındada queeni bekliyoruz!!!
deep purpleın şu anki kadrosunu bilen varmı? steve morse,ian gillan ve jon lord hala kadrodalar dimi?