Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • Kanpp • 25 Haziran 2005 00:00 • #607967
    gerçekten çok üzüldüm

bir önceki konserinde seyircilere bu sizinle son konserim olabilir demişti...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
  • TuTanKoMoN • 25 Haziran 2005 00:00 • #607968
    kazım uşağım ummaki bi daha senin gibisi gelir senin gibi bizleri karedeniz şarkılarını sevdirebilir gule güle it uşağım doprağın bol olsun
  • zgr_mr • 25 Haziran 2005 00:00 • #607971
    Hey gidi Kazımdeniz doldun da taştın bile
    Ettik bile sevdaluk ama sen yaşamadın
  • crazygirl_19 • 25 Haziran 2005 00:00 • #607972
    gercekten ınanamıyorum onun oldugune gulbeyaz dızısınde o cıktıgı zaman sesını duydugumda aglamadan duramazdım cok etkıleyıcı ve guzel bır sese sahıptı.onun muzıklerının yerı cok buyuk benım hayatımda bende bı karadenızlı olarak tum sevenlerıne bas saglıgı aıleseıne sabır dılıyorum.senı unutmayacagız KAZIM KOYUNCU nur içinde yat.
  • isa_bet • 25 Haziran 2005 00:00 • #607973
    konsere gelmişti.gideek param yoktu.söyleşisinde yanına gidip:merhaba kazım abi deyip size sarılabilirmiyim diye söylemiştim.oturdugu yerden kalkarak bana sıkıca sarılmıştı.ve konuşmaya başlamıştı.çok mütevazi,bütün insanlıgı sevgisiyle sarıp bagrına basacak gibi dururdu her zaman...

bu mynette bir arkadaşın yazdığı bir yorum.. beni dahada çok duygulandırdı.. bir karadenizli olarak acım daha da büyük..
  • shann • 25 Haziran 2005 00:00 • #607974
    ......başımız sağolsun......hayat işte ne yazık ki her güzel şeyin bir sonu oluyo....

...sen hep bizimlesin kazım koyuncu....
    ..mekanın cennet olsun..... :'(
  • punk_girl_punk • 25 Haziran 2005 00:00 • #607975
    Çok üzüldüm sesinin rengi ve kişiliğiyle bnei büyülemiş bir insandı her güzel şey gibi her fani gibi o da öldü ülkemizde sanatçı adı altında bisürü paylaço varken onun gibi birinin ölmesi gerçekten büyük bir kayıp nur içinde yat toğrağın bol olsun kazım koyuncu :(
  • Noir_Desir • 25 Haziran 2005 00:00 • #607976
    abi yazık olmuş ya adam süperdi harbi..iyiler çabuk gidiyor
  • gitarTELi • 25 Haziran 2005 00:00 • #607977
    Ve yine
    Her zamanki gibi
    makınamı açınca önce garaj.org u tıkladım
    ama
    bu seferkı farklıydı
    çünkü
    belli bir süre üye girişi yapamadım..

"inna lillah ve inna ileyhi raciun"

"Biz Allah'ınız ve dönüşümüz gene ona olacaktır"

Hepimizin başı sağ olsun...
  • oqz • 25 Haziran 2005 00:00 • #607978
    haberi ilk okuyanlardanım..ama yazamadım..kelimeler yine yetersiz kaldı..hepimizin başı sağ olsun yine çok değerli bir insanı kaybettik..yine çok üzgünüz..ne denebilir ki bu saatten sonra...belki değeri anlaşılır her şey için çok geç olsa da..