-
nur içinde yat .
-
ben neden ıyı muzısyenler cok erken yasamını yıtırıyo dıye bır soru soruyorum fakat bır cevap bulamıyorum.ınsan ruhunu ve herseyını muzıkle bırlestırdıgı ıcın artık bu fanı vucutu bunu kaldırmıyo sanırım allahtan rahmet dılıyorum.tum muzısyenlere...
-
hala şoktayım ve inanmak istemiyorum.. fazla erken...:( hepimizin başı sağolsun arkadaşlar
-
Cennet nasıl bir yer??????????????Yakınlarına sabır diliyorum...:-(
-
Allah rahmet eylesin.
Mekanini cennet eyler insaallah.
-
En iyi arkadaşlarımdan birini kaybettim. Her gün sesini duymasan rahat edemeyeceğim, kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşımı. Doktorlar önce %80 yaşar dediler. Ne kadar sevindik duyunca böyle bir haberi. Ama Volkan Konak'ın dediği gibi, "doktorlar da ne bilir ciğerin acısını". Kazım gitti. Gitmeden görmek kısmet olsaydı seni be Kazım. Allah rahmet eylesin.
-
allah hep iyileri almak zorunda mı???????? ''o sadece kendi olmak istiyordu...'' allah rahmet eylesin bizleri de onun gibilerden mahrum etmesin!!!!
-
aslinda sevindim duyunca çünkü kurtuldu bu sahte dünyadan ve tüm pisliklerinden. iyi yolculuklar kazim baba seni özliyecegim için üzülüyorum sadece...
-
başımız sağolsun arkadaşlar..mükemmel birini daha kaybettik..(!)
-
ya ilk duyunca sok oldum. ben iyilesecek die bekliodum. vefat etti deyince inanamadım...