Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • eskidefterler • 27 Haziran 2005 00:00 • #608084
    konserin vardı be abi...şimdi bu yolculuk ne diye.
  • hypergirlll • 27 Haziran 2005 00:00 • #608085
    kanser kanser kanser!!! bu kadar mı aciz bu dünya? kahretsin ya! senide asrın gribi yüzünden kaybettik... rahat uyu kazım abi... :(
  • Tebbitbreath • 27 Haziran 2005 00:00 • #608086
    Hayat karadeniz gibidir. bazen güzel bazen hüzünlü,
    Bazen bakınca insanın içini karartır, bazense bakıp uzun uzun uzun yolculuklara çıkartır. işte bu da onun uzun yolculuklarından birisi. insallah gittiği yerde mutlu olur. FUCKIn' CANCER, god save&help us.
  • anneke • 27 Haziran 2005 00:00 • #608087
    kazım koyuncuya..duün duydum we bugün hala inanamıyorum..inanmak istemiyorum..her 10 kişiden 7 sinin kanser oldugu ve buna çernobilin neden oldugunu bilmeyen kalmamıştır herhalde..müzisyenliği yanında insan olarakda adam gibi adam olan kazım abiye allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum..13 yaşında zugaşi berepeyi dinledigimde muzigine hayran kaldıgım kazım koyuncunun yıllar geçtikce insan olarakta nekadar iyi bi insan oldugunu gördüm..ne demiştin cuma !!koywerdun gittin beni!!!şimdi ben sana söylüyorum.. soore?wamogtareyi?(yanlış birşey yazdıysam başta ailesi herkesten özür dilerim)
  • tarsus • 27 Haziran 2005 00:00 • #608089
    Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..çapa tıp ın bahçesinde onun bir sarkısını çalar efkarlanırdık hep..ist de uzakta oda uzakta herşey uzakta...
  • GiddySnake • 27 Haziran 2005 00:00 • #608090
    Tüm Türkiye'nin başı sağolsun..! İyi bir sanatçıydı gerçekten....ve işte bu Çernobilin etkileri ve etkilerini şimdi tekrar gösteriyor. Biran önce sağlık bakanlığının harekete geçmesi ve o bölgede geniş çapta bir araştırma yapma zamanı geldi artık yoksa daha çok kişiyi kaybedeceğiz. Garaj.org elemanları olarak Allahtan onun adına rahmet diliyoruz. Hoşçakal Kazım KOYUNCU, huzur içinde yat.
  • delibozukkedi • 27 Haziran 2005 00:00 • #608092
    bu akşam harbiye konserinde bu güzel insanla beraber şarkılar söyleyeceğiz!o görünmese de - karar verdiği gibi rahatsızlığı ilerlemeden önce - orda olacak! bunu biliyoruz!iyi ki varsın kazım koyuncu!!!
  • uA_jackal • 27 Haziran 2005 00:00 • #608093
    O karadeniz müzüğini ayaklandıran gençliğe sevdiren karadenizlilerden başkasına da sevdiren bi insandı o bu genç yaşına rağmen kendi dalında bi üstatdı o istiklal cd yürürken duyabildiğimiz kulağımızın aşina olduğu tek müzi çalınan kişiydi seni unutmayacağız
  • ezo • 27 Haziran 2005 00:00 • #608094
    bugün otobüste bazı insanlar hakkında konustu kazım ağabeyin üzdüler beni belki öğrenince kazım koyuncunun sevenleride üzülecek. Türkiye için ne yaptı dediler o kim diyen bile vardı seni tanımayan üstelik de arkandan konusabilen insanlar gördüm bugün. tabi onlara insan denirse! allah rahmet eylesin seni hiç unutmayacağız !
  • matrock_n_roll • 27 Haziran 2005 00:00 • #608095
    Her yönüyle müzisyen ve gerçek bi adam işte Kazım abi
    Bize bıraktığı şarkıları onu hep içimizde yaşatacak...
    HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN....