Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • ratamahatta • 28 Haziran 2005 00:00 • #608127
    hepiniz gitmek zorundasınız değil mi oraya? hepimiz gitmek zorundayız oraya öyle mi? peki neden bu kadar erken gittin ki?
  • ratamahatta • 28 Haziran 2005 00:00 • #608128
    her ölüm erkendir. ama bu gerçekten erkendi...
  • PuRpLeWiTcH • 28 Haziran 2005 00:00 • #608129
    yine erken gitti biri daha..kaliteli biri!!!adam gibi biri!!!gerçekten müzisyen biri!!!üsgünüm çok..daha çok iş yapıjaktı... :'(((
  • zeropoint • 28 Haziran 2005 00:00 • #608130
    Sevgili Kazımın kaybı gerçekten üzücü. İyi bir dinleyicisi olmadığım halde beni dahi etkiledi. Fakat tuhaf bir şey var. Bir çok arkadaşın yorumunu elimden geldiğince okuma çabası gösterdim. Bazıları anlık yazılmış, duygu içermeyen tuhaf uzatmalarla süslenmiş ( A bi Yapma ya ağlıcam adam süperdi ya :( - yaa soktayım yaa ne yazcagımı bilmiyorum cok üzüldüm hala soktayım yaaa - ...:((((uf yaaaa...nie gitti ki?? - adam süperdi yaaa:((( - yaaa çok kötü offf yaaa acayip üzüldüm - çk iyi bi adamdı yaaa ağlıyorum ya olamaz ya konserine gittiğim günü dün gibi hatırlıyorum yaaa - çok üsüldüm çooookkkkk...... )
    Vb. Bazıları ise sahiden samimi düşünceler barındıran mesajlar ( 33 yolun yarısı bil değil ki.. buraya mesaj yazan arkadaslar!!! öldükten sonra hatırlamak ne kadar da kolay...siz ölmeden öncede kazım abiyle bu kadar ilgileniyormuydunuz? ) Gibi yorumlar beni yazmaya zoraki itti. Bir şey daha var ki onu da yazmadan edemeyeceğim sanırım. Dikkat ettim de kullandığımız takma isimlerin büyük bir çoğunluğu ( buna bende dahilim ve isterseniz neden bunu yaptığımı da açıklayabilirim ) İngilizce. Her birimiz İngiliz dili ve edebiyatını ne kadar tanıyoruz ? Acaba ( We are living in America ) Yes. Sir...
  • bobmarleyfaruk • 28 Haziran 2005 00:00 • #608131
    rock müzik?
    kazim yapiyordu iste etnik müziki onuda kazim yapiyordu. bazi seyleri enstrumantal olarak degilde mantalite olarak islemeyi yüzysellikten derinlere inmeyi göstermisti bize. pop sarkilarinin elektro gitarla çalindigi zaman muhalif oldugu, türkülerin altina tekno altyapilar dösendigi bi ülkede ikisinini sentezini basariyla yapmis adam. kazim abi ayni okuldanmisiz birde.sen bitirememissin nasib olmamis ben bitirip senin istediklerini yaparim insallah....
  • doguhan • 28 Haziran 2005 00:00 • #608132
    HADİ ŞİMDİ GİDİN ALBÜMÜNÜ ALIN!!!!!
    PİYASA YAPIN!!!! :(:(:(
    Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • furious • 28 Haziran 2005 00:00 • #608133
    insanlar ne garip.. şurda adı gözüksün diyemidir bilmiyorum ama bu kadar salakça mesajlar görmemiştim. [herkes adına konuşmuyorum]

Kazım Koyuncu'nun yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
  • baranthalas • 28 Haziran 2005 00:00 • #608134
    yaptığı müziğin çok sıkı bir hayranı olmasamda yaptığı işe saygı duyardım..allah rahmet eylesin
  • walek • 28 Haziran 2005 00:00 • #608135
    bir karadenizli olarak soyluyorum kanser olayı hep o rus yanın deney sırasında patlattığı laney çernobil yüzünden karadenizde yetişen bütün ekinler bitkiler ve en önemli olanı ÇAY zehirlendi ve karadenizde her 10 insandan 5 şi kanser Kazım abimizde bu yuzden daha 33 yaşında aramızdan gitti hepimizin başı sağolsun
  • hamzababa • 28 Haziran 2005 00:00 • #608136
    Bir yerde bir yanlışlık var kesinlikle.
    Başımı yukarı kaldırıp
    " Biz sana ne yaptık ki bu çocuğu aldın elimizden " demek geliyor.
    O sert tokalarını, o yufka yüreğini çok özleyeceğim.
    Oradaki arkadaşlara selamlar götür. Dediğin gibi "Görüşeceğiz"...