-
Allah rahmet eylesin... öbür taraf şenlenmeye başladı BARIŞ MANÇO CEM KARACA YAVUZ ÇETİN KAZIM KOYUNCU bize birşey kalmadı yenilerinin yetişmesi zaman alacak gibi
-
masi marope kazim...
-
ah kazım abi be bizi bırakıpta nerelere gittin ya cennette yavuz çetinle cem karacayla barış mançoylamı takılıyorsun seni şimdiden özledik ....
-
ya abi neden öldükten sonra degerleri anlasılıyor ki..bu arada sizde zırvalamayı bırakn.adamı kacınız dinliodu ha.ölünce mi iyi oldunuz simdi.beni delirtmeyn.sadece bassaglıgı dileyn yeter.yaptıı müziği dinlemeden iyi yapıodu falan da demeyn.cok komk oluyorsunuz.ailesine bassaglıgı dilerim.cok üzücü gercekten.
-
öldükten sonra ağlamak kolay yaşarken değerini bilmedikten sonra ne işe yarar!!
-
bu öldükten sora degerinin anlaşılması gercekten çok kötü bi olay ama ben kendi adıma onun degerini hastalıgından önce de biliodum son konserinde de yalnız bırakmadm kendisini(yeni melek te) lütfen herkesi aynı kefeye koyma ben inanıyorum ki burada onun gerçek fanları da var her ne kadar diğerlerinin yanında azınlık kalsada......
-
harbiden çok üzüldüm ya...2004 yazında ilk ve son kez konserini izledim bu adam gerçekten etrafına poztif enerji dağıtıyo benim için bütün şarkılarının bi anlamı var ne olsa bende karadenizliyim ne deyim yaw nur içinde yatsın
-
kötüye bişey olmaz olan iyiye oluyo inadına.sevgili kazım koyuncu da iyinin,doğrunun peşinden inadına koştu.ancak bu eşsiz insan yalnızca 33 yaşında,daha bu çirkin dünyaya verebileceği birçok şey varken_ama tabii değeri ne kadar biliniyodu bilinmez_aramızdan ayrıldı..karadenizin en güzel yerinden kopup gelen ve nihayetinde de aynı yere dönen sevgili kazım koyuncu mezarında rahat uyu...sana özgü müziğin seni her daim yaşatacak.seni özleyeceğiz sevgili kazım.............
-
Allah rahmet eylesin.çok sevdiğim bi insandı.şarkılarını ve kişiliğini çok severdim.mekanı cennet olsun İnşallah.ve İnşallah yeni kazımlar yetişsin bu ülkeden.
-
Arkadaşlar bu gece saat 23:35 de TRT 2 Kazım Koyuncunun konserini yayınlayacak. Bence onu dinlemek uykusuz kalmaya değer . Birde sizden ricam kimin sevp kimin sevmediğini veya kıymetini bilip bilmediği gibi polemiklere girmeyelim eminimki oda böyle isterdi!!!