-
karadenizli olmadığım halde " karadenizli olmadığımı hatırladığım zaman üzülmeme sebep olan insan" "kazım koyuncu"
ben de sizdenim yani ole olsa çok iyi olur du ..
neyse yaww oooooffffff
arkadaslar kusura bakmayın aklıma geldikçe uzulup uzulup yazyoomm
-
bu olayın ardından yaklaşık üç ay geçmesine rağmen hala buraya bişeyler yazmak istiyorum.kazım koyuncuyu cok severdim ama bir konserine gitmek hiç nasip olmadı her gece ona dua etmeye calısıyorum.dualarım onun yanında olsun
-
türkiye tabi ki türklerindir fakat kürtlerin değildir.lazlara bölünmesi kürtlere bölünmesinden daha iyidir.ve ayrıca ölmüş bi insanın arkasından yaptığın bu kadar ayıp ve medeniyetsizce bi yorumdan dolayıda seni kınıyorum aleister.
bi kere kazım koyuncunun şarkıları süperdi şarkılarını geçtim sesi zaten harikaydı.nur içinde yatsın mekanı cennet olsun.
bu arada bölücülük yaptı diyen arkadaşa bişey daha diyecem kürtçe şarkı dinlenmesi yerine lazca dinleseler diyorum.sen gerçekten o laflarıda söylemekle karakterini ortaya koymuşsun.belki sevmeyebilirsin fakat ölmüş bi insanın arkasından böyle bişey söylenmez.öğretmemişler anlaşılan bunları sana.
lazların hiç bir zaman bölücüklük yaptıkları yoktur.istersen bi geçmişlerini oku.ama kürtlerin geçmişleri herzaman soykırımcılıktır.bundan şüphen olmasın.
ayrıca böyle süper bir sanatçıyı kaybettik başımız sağolsun arkadaşlar.
bende lazım ve laz olduğumla da gurur duyuyorum...
-
bu arada aleister asıl sana hoşttt ve senin gibilere!!!!!
-
eee sıktı ama. Daha önce başka bir kullanıcının yazdığı bir ayıbı alıntılayıp kendisine naçizane tepkimi belirttim. yani Kazım, Türkiye ve Türkü konusundaki bu abuk subuk görüşler bana ait değildir. beyaz sütunda görülenler alıntıdır. Kazım'ın ölümü en son ağladığım olaydır. okuduğunuzu anlamaya çalışın öncelikle. Ezgi...duyuyor musun ? oku, anla, bilmediğin konularda da Türk, Kürt, Laz şu bu diye de ahkam kesme, çok ayıp.
-
Koyverdin gittin bizi....Seni çok Özlüyoruz biz ya.....:(
Mekanın cennet olsun....
-
ya evet anlıyorum seni aleister kardesim neyse konu kazım koyuncu olunca ne bileyim ona kotu bir soz gelmesin istiyorum çünkü bunu haketmiyor yanlış anlamısım uzgunum :(
kazım koyuncunun yerine koyamıyorum daha kimseyi keske onun bir konserine gitmiş olabilseydim keske onu tanıma olanağım olsaydı keskeler neden hiç bitmezki.....
-
denizde bir karatı var şu gelen omuzlarımızda kazım mıdır koy verdin gittin bizi ama biz seni kalbimize koyverdik istesende gidemezsin...arkadaşlar kazımla ilgili anket yapmayın kazım ölmeden önce kim yaptı...kimse dimii türkiyenin enbüyük utancı olan öldükten sonra reklamını yapmak alet olmayalım.yanlış anlamayın sözüm size değil türk medyasına.
saygilar
seviyuduk seni seviyoruz seni
türkiye nin yetiştirdiği büyük bir ozan
-
hayat denen sonsuzluğun karsında bir çocuğum düşe kalka büyürken kalmayız bir çoğumuz..
bu hayat böylemi olur düşen hep yerdemi kalır gün gelir belin doğrulur kim ne olucak bellimi olur oy..
hayat hiçte adil değil gerçektende kimin ne olcağı belli olmuyo daha dün gördüğün elini tuttuğun yuzune baktığın insanın birdaha sana karsılık veremeyeceğini duymak daha kötü ölmek ölünün arkasında kalmaktan daha kolay.. artık daha kısa cümleler kuruyorum hayata dair..
" kazım " ölür bir nehir akıp gider...
unutmadık seni kazım abi içtenlikle söylüyorum bunu duymayacağını bildiğim halde içtenlikle söylüyorum bunu kazım abi....
-
yaşarken kıymeti asla bilinmedi Karadenizin Kurt Cobain'i Denizlerin Asi çocuguydu sarkılarında yasatacagız seni abicim huzur içinde uyu sevgilerimle....