Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • caglarlp • 26 Haziran 2005 00:00 • #608043
    Gerçekten Çok üzüldüm haberri sabah gazeteden aldım YAni tam iyileşti konseri var derken....Ayrıca bir konserinde Grup elemanlarının ona destek olmak için saçlarını kazıttıklarını öğrenince gerçekten duygulu anlar yaşamadım değil...
    Allah rahmet eylesin..Mekanı CENNET olsun.......
  • oz_lem19 • 26 Haziran 2005 00:00 • #608044
    valla ben de çok üzüldüm en son haberlerde görmüştüm arkadaşları da saçlarını kazıtıp çıkmıştı konsere.
    üff zaten kanser ölümleri beni mahvediyo çünkü annem de kanser hastası ve çok korkuyorum ölücek diye:(((
  • gündüzgezen • 26 Haziran 2005 00:00 • #608045
    ilk salkım söğüt 2'de tanıdım seni.piyasada karadeniz müziği icra ettiğini sanan bir sürü insan vardı ve ben bu insanlar yüzünden karadeniz müziğinden soğumuştum,halk müziğini çok sevmeme rağmen.oysa sen bana yeni bir tad sundun.gitarınla karadeniz türkülerini o kadar güzel icra ediyordunki beni büyüledin.parçaları düzenleyiş şeklin çok hoşuma gitti.bu garip elazığlı karadeniz müziğini senin sayende sevdi.zaten sanatçı olmanın marifetide bu değilmidir.ancak,gerçek bir sanat adamı,dinleyicisine göremediğini gösterebilir,güzel olanı farkettirebilir.alçakgönüllülüğünde beni sana bağladı.parayla müzik klibi yayınlayan kral kanallarda seni hiç göremedim.iyikide olmadı.onlar başka bir türkiyede yaşıyorlardı ve yaşamaktalar.sen ise mesafeler uzak gibi görünsede bizim yanıbaşımızdaydın.seni birkaç defa flah tvde görmek bana yetiyordu.artvinli arkadaşımla yutta hep seni dinledik.sonra öğrendimki karadenizin baş belası kansere yakalanmışsın.ama gördümkü pes etmedin, konserine devam ettin.taki düne kadar.33 yaş.daha yolun yarısı bile değil.ama elden ne gelir.iyiler erken ölür ve ancak onlar öldükten sonra anlarız,iyilerin değerini,iyiliğin önemini,hayatın anlamını. yaşarken verilmediyse, bu yakın zaman içerisinde mutlaka bir mahalleye bir caddeye ismin verilir.kendimize has değer verme,saygı duyma yöntemlerimiz var.eğer buda olmasa halimiz nice olur diye merak ediyorum.buna da şükür.sen asıl bizim kalbimizde asıl yerini aldın.öldükten sonra insanlar hakkında çok söz söylenir.ama bilinmelidir ki ölüm sözün bittiği yerdir.asıl söylenmesi gerekenler yaşarken söylenmeli,o zaman insana kıymet verilmeli.ben sana söyleyemedim, ama bu yazdıklarım, ölen kıymetli bir insanın,cenazesine gidemesemde,mezarı önündeki saygı duruşumdur.bir kusurumuzu gördüysen bizi affet,hakkını helaleyle.hakkımız helal,mekanın cennet olsun...
  • KEMALL • 26 Haziran 2005 00:00 • #608046
    'O' nu bi karadenizli bi trabzonlu olmama rağmen çok geç tanıdım ,çok geç farkettim...tam içime sindire sindire dinlemeye, o nun eşsiz yorumuyla yoğrulmaya,kavrulmaya başlamıştım ki...!!Olan oldu..Hayat gene yapacağını yaptı bizlere...!!hepimizin başı sağolsun!!!çok üzgünümmm..çookkk!!
  • wakwak • 26 Haziran 2005 00:00 • #608047
    içindeki o azraili söküp atamadılar oysa dahagençtitabuta ve toprağa hiç yakışamaycak bedeni
  • sarpuli26 • 26 Haziran 2005 00:00 • #608048
    kazim sensuz bu hayat nasil devam eder bılmemki...bize demiştin..."iyileşirsem hopada bu sene konser verecem hatta gelenleri tek tek opecem..."yarın seni son kez uğurlicaz hopada hopamda hopanda..memleketinde...dunyanin ilk lazca rock grubunu kurdun...lazca ve laz kulturu için elinden geleni yaptın..,sonra katil çernobil yakaladı karadenizdeki her 10 kişiden 9u gibi senide...arkadaşlarıma tanıştırdım seni kasetlerinle muziğinle...kopamadılar benım gibi onlarda senden...yıktun beni kazim yıktun beni "dina"....arkadaşlarım seni gorunce "aha sarpuli abin çıktı tvye"diyorlardı....sen yoksun simdi...cumaçkimi sensuz bu hayat nsl devam eder bilmemki...mekanın cennet olur ...inşallah....seni unutmayacağız....müziğinle yaşayacaksın....

sarpuli
  • passinger • 26 Haziran 2005 00:00 • #608049
    gerçekten çok kalite bi insandı, müziğiyle de düşünceleriyle de... hepimisin başı sağolsun:(
  • ozgecan • 26 Haziran 2005 00:00 • #608050
    Kabullenmek çok zor 33 yaşında gencecik sanatını çizgisini bozmadan icra eden bir insanı kaybetmek.Sanırım hayatımız boyunca böyle düzgün,duyarlı AYDIN insanları kaybedeceğiz.Köreliyoruz yavaş,yavaş hepimizin başı sağolsun...Nur içinde yat..:(
  • zullah • 26 Haziran 2005 00:00 • #608051
    allahın yarattığı en güzel dil müziktir ve bu dilin içinde mütiş şeyler yapmak pek az insana nasip olur kazım koyuncu kardeşim bunlardan biri idi. çok üzgünüm söyleyebileceğim tek bişey var allah onu seviyodu ve tüm iyi müzisyenler bi gün biyerde buluşacaz bekle emi kazım çok sıkılırsan beste yap orda gelince hepberaber düzenleriz seni seviyoruz (serdar göral) zullahh
  • utku_death • 26 Haziran 2005 00:00 • #608052
    Yavuza Selam Söyle Müzisyenler Cennetinde....