-
sürekli dinleyeni olmasamda,gözlerim doldu yaaa,üzücü bi haber gerçektende....
-
çernobil...
-
daha bugün arkadaşlarla onu dinledik ondan konuştuk ama bi baktık ki gitmiş güle güle kazım abi kendine iyi bak gözün arkada kalmasın seni cok seviyouz... :`(
-
Hayatım da hayat kadar harika ve iğrenç bir şey tanımadım..Nasıl ölür ya!!33 ya!!Piyasada o kadar iğrenç tip varken,en kalitelisini,müzik yapanı kaybettik..Hemşerim benim,her karadeniz türküsünde seni hatırlayacağım....................................
-
boğazımda bişeyler düğümlendi..gözlerim yanmaya başladı,doluverdi..bian ne desem nasıl söylesem evdekilere bilemedim..kaliteli müzik yapanlar bırakıp gidiyor bizi..eksik kalıyor bişeyler..yavuzlar,kazımlar,kurtlar yaşamalı halbuki..nur içinde yat kazım koyuncu..sesin kulaklarımda..
-
Yavuz Çetin'in de haberi geldiinde çok üzülmüştüm, Kazım Koyuncuda gitti yaa olmazki 33 ne demek ya bununda değerini şimdi biçsinler bakalım biçebiliyorlar mı?
toptan başımız sağolsun
-
böyle bi müzisyeni bu yaşta kaybetmek çok üzücü. başımız sağolsun. koyverdin gittin bizi be abi.
-
Kazım Koyuncu''iyileşip yeniden aranıza döneceğim''demişti.O sözü hep aklımdaydı.Ölüm haberini aldığımda çok şaşırdım.Çünkü iyileşeceğine o kadar inandırmıştıki beni tek bir sözüyle.Gerçekten çok ama çok üzgünüm.Sadece iyi bir müzisyeni değil gerçek anlamda ''iyi bir insan''ı kaybettik.
-
Kazım abi hayır bu olamaz!!!!
Sen kurtulacaktın!!!
Daha ne lazca Rock şarkılar söyleyecektin!!!!
Seni unutmayacağız!!!!
-
ne yazsam bilemedim şoktayım...
allah rahmet eylesin umarım toprağı bol olurda o topraktan onun gibi niceleri yetişir...
yaşatılması gerken bi insandır kimse unutmasın...