Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • chao5 • 26 Haziran 2005 00:00 • #608032
    Çok kötü moralim bozuldu.Çok üzüldüm bunu Kazım koyuncu'dan ummazdım.Ama yapacak bişey yok Takdir-i İlahi...
  • GiTaRCı_67 • 26 Haziran 2005 00:00 • #608033
    canlı olarak izledım duydum cok uzuldum ama onu sanslı buluyorum bu kısacık omrune cooooooooook sey sıgdırmıs bı ınsan...dılerım kı kıyamete kadar rahat uyur
  • SultanOfguitar • 26 Haziran 2005 00:00 • #608035
    gerçekten çok üzücü yine büyük bi sanatçı kaybettik...bir karadenizli olarak kendisini çooook seviyordum ölümü beni derinden üzdü...bundan sonra bize düşen onu şarkılarıyla yaşatmak ve mekanı cennet olsun demek...
  • azizuss • 26 Haziran 2005 00:00 • #608036
    türkiyenin en iyi etnik müzik yapan rockı megrelceye bile uyarlayabilen bi müzizyen gitti herkezin başı sağolsun her zaman ki gibi öldükten sonra anlaşılır gene değeri...
  • Barış_Manço • 26 Haziran 2005 00:00 • #608037
    Canım dostum Kazım'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayım.o benim hem hemşerim,hem dostum hemde sırdaşımdı...
    Karadeniz Rock'ın kralıydı...Bu ükleye bir daha Nasıl Barış Manço veya Cem Karaca gelmicekse Kazım Koyuncuda gelmicek...

Nur içinde yatsın.Yarın Harbiyede Kazımla buluşalım bence...Ona sevgimizi bir daha gösterelim.

Geçen hafta 3.Barış Manço Rock Festivali'ne katılma sözü almıştım ondan ...Çok üzgünüm...Çok....
  • negAtive_cReep • 26 Haziran 2005 00:00 • #608038
    iyilerin zamanı hep çabuk doluyo..başımız sagolsun
  • selodemo • 26 Haziran 2005 00:00 • #608039
    Uzun zamandır merak ediyordum ve daha bugün garaj da öğrendim vefat ettiğini bence yine ölünce değeri anlaşılan sanatçılardan olacak her yerde şarkıları çalacak ve beğenilecek ve keşke yaşasaydı denilecek ama geç olmuş olacak ...ZUĞAŞİ BEREPE albümlerinden beri kendisini dinliyordum ..bugün yıkıldım..hasta hasta bile sevenlerine ulaşan ve kendine dert etmeden sahneye çıkan ve o güzel şarkılarını seslendiren bir değerdi Allah rahmet eylesin başımız sağolsun.....
  • koridor • 26 Haziran 2005 00:00 • #608040
    Hey gidi Kazım..
    M.S.Ü. Fen Edebiyat Fakültemizin ufacık kantininde Zuğaşi Berepe iken verdikleri konser aklımdan çıkmıyor. Karadenizli olmam onları orada anlamama pek yardımcı olmasada yaptıkları müzik belleğime öyle bir işlemişti ki unutamıyorum açıkcası. Aklımın ucundan bile geçmezken bir gün aynı sahneyi paylaşmak beni dahada mutlu etmişti. Onunla BarışaRock sonrası tanışma ve konuşma fırsatım olmuştu. İyi müzisyenliği dışında iyi bir insandıda. Buralardan gitmeden değerini anlayabilenlerden biri olarak Karadeniz'in hırçın sularının sonsuza kadar coşacağını biliyor olmak beni biraz rahatlatıyor.

Yakınlarına sevenlerine hepimize sabır diliyorum.
    Fatih Mutlu - KORiDOR
  • Labrador53 • 26 Haziran 2005 00:00 • #608041
    Hayat bu oyunu hep oynuyor!
    Ve sonra insanlar
    Gökyüzünde binlerce yıldız içinden bir tanesi sana gülümsüyor.
    Bilmiyor tanımıyorsun, fakat elini uzatsan tutabilecek kadar yakında, gülüşü yüzündeki sevincin, adı… Adı yok, senin adın.
    Aynaya baksan, sanki kendini görmüşsün… Ve sonra…
    Hayat bu oyunu hep oynuyor.
    Sonra insanlar hep oyunlar oynuyor.
    Denizde bir karartı var aydınlık yüzünü saran ama gülüşünü asla…
    Seni seven var bu yaşamda ve sen varsın her soluğunda ”Yıldızlar, gökyüzü, evren ve içinde yaşayan sen varsın, bundan büyük bir mutluluk var mı?” demiştin ya! Kazım KOYUNCU…
    İşte yine hayat aynı oyunu oynadı, insanlarsa eski oyunlara yeni kurallar, yeni kurallara eski oyunlardan yamalar yaparken gecelere bakmayı unuttular çoğu kez. Bir şeylerin geleceğini beklemek, insanlığın en âcizane durumu olsa gerek. Ölümü duydun ama onu beklemedin sen şarkılar söyledin, sen gitarınla kansere karşı mücadele verdin ve sen bizleri son gülüşlerinle selamlayıp, karartılı denizlerde uzun viyalara cıktın.
    Hayat seni hiç unutmayacak Kazım Koyuncu’’ senin söylemiş olduğun gibi bizlerde hayatın güzelliğinin ve oynadığı oyunun farkındayız.
    Ama sonrasındaki insanların oyunu! onunda karşısındayız.
    Gittiğin uzak denizlerden gökyüzüne yollayacağın, yıldızlarla örülü şarkılarınla hep sevenlerinle olacaksın. Ve beraber çıkacağız, göğün en ‘’asi’’ yerine
    ‘’n3aşa eftaten’’
  • Labrador53 • 26 Haziran 2005 00:00 • #608042
    bugün iyi bir gün değil... bir yanım çok şey yazmak istiyor ama başarabileceğimi zannetmiyorum başımız gökyüzüne değiyordu,birken çok şey oluyorduk,çokken de herşey.Herşey biraz daha yaşanabilir bir yeryüzü içindi.özgürlüğümüz ve sevgimiz hep bunun yolundaydı.Bu yolda sarkılar söyleyen çocuklardı bir yanları deniz,biryanları kıyı.Viya viya indiler ve bir horon kurdular sevdalara... Durmak bilmedi tulum ,durmak bilmedi tulum... durmak bilmeyecek... Özgürlük ve aşk sardı dalgaları.Başimızın değdiği bir gökyüzü altında türküler gönderiyoruz yüreğine ...teşekkürler kazım koyuncu