-
Kazım Koyuncu gibi örnek bi insanın hayata weda etmesi çok kötü.... Adam tam bi örnek teşkil ediyordu piyasa olmayışıyla müziğiylee haliyle hareketiyle.... BÖYLE Bİ İNSAN DÜNYAYA ZOR gelirr .... Her zaman kalbimizdesinnnnnn
-
onu gec tanımıs ve kesfetmıs bırı olarak cok uzuluyorum ama bır yandan da kendımı tesellı edıyorum hıc tanımamaktan ıyıdır dıye!bu ulke ıcın yapılanları ılla sergılemek mı lazım?(ezo nun yorumlarına ıstınaden).bu ulke ıcın ne yaptıysak yaptık deyıpte bu ulke ıcın aslından en kotu seylerı yapmıs ınsanlarla aynı kefeye nasıl konulur kazım?yıllardır dunyada emsalı benzerı olmayan bır ulkeyız.yerınde sayan hıc gelısemeyen bıreylerı ac ve somurulen bır toplum olduk sayelerınde.verdıgımız vergılerı savaslara kendı ceplerıne harcadılar sonra utanmadan ne yaptıysak bu ulke ıcın yaptık dedıler.vede ınsanlar ınandılar buna.herkes hakettıgını yasıyor kazım haketmedı bu ulkeyı dunyayı ve gıttı.devletsız bır dunya dılegıyle kazım!
-
Ben de denizin çocuğu olarak bu acı habere çok üzüldüm.Hepimizin başı sağolsun.Seni hiç unutmayacağız KAZIM ABİİ.
-
Allah rahmet eylesin. Garip bir hüzün var içimde. Anlayamadım...
-
inanın çok üzüldüm yaa.yemin ediyorum adamla tanışmadık ama adam manyak bi adamdı.allah rehmet eylesin.ne dielim.
herkesin başı sagolsun.özelliklede tüm karadenizli insanların....+
-
buraya mesaj yazan arkadaslar!!!
öldükten sonra hatırlamak ne kadar da kolay...
siz ölmeden öncede kazım abiyle bu kadar ilgileniyormuydunuz?
(ölüm o kadarda kötü degil...)
(sadece yeni bir hayat...yeni bir amaç...yeni bir baslangıc...)
-
Hani derler ya Allah sevdiği kulunu erken yanına alır rahmetli kazım abide öyle olduu Allah onu erkenden yanına aldıı çok ağladımm ölüm haberini alınca başımız sağolsun nur içinde yat rahmetli hemşerim unutmayacağız seniii
-
kazım abi duyuyosundur bizi şimdi...Bak hakkında yazılanlara...Ne kadar güzel şeyler yapmışsınki binlerce insan senin arkadandan dualarla uğurladı seni...ben tam bi kaset daha derken seni o apansız aniden gelen hastalık yakaladı :( ben senin o müthiş parçalarınla büyümek isterdim... Farklıydın...umarım senden sonraki gençlik açtığın yolda farklılıklarınla bişeyler yapar...SENİ SEVİYORUZ VE DUALARIMIZ SENİNLE .MEKANIN CENNET OLSUN...
-
Dead_Lord_TanT kaz1m abi zaten degeri hep bilinen bi adamd11..
insanlar üzüntü dile getiriyolar sen ne diyosun!
gercekten cok uzuldumm..bugunki konsere gitmek laz1mm..nekadar ilescene inanm1st1kk..
-
buraya mesaj yazan arkadaslar!!!
öldükten sonra hatırlamak ne kadar da kolay...
siz ölmeden öncede kazım abiyle bu kadar ilgileniyormuydunuz?
(ölüm o kadarda kötü degil...)
(sadece yeni bir hayat...yeni bir amaç...yeni bir baslangıc...)
Bunu anlayabilmen için Kazım abiyle ilgili diğer haberleri okuman yeterli..Onun için orada da pek çok yorum yazmıştık....