Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • tsira • 27 Haziran 2005 00:00 • #608106
    koyverdun gittun bizi kazım hala şoktayım ve inanmak istemiyorum .daha iki gün önce sitesinde teşekkürler dünya diyordu sanki hissetmiş gibiydi ...bizde sana teşekkür ediyoruz kazim herşey için .rabbim seni cennetine koysun ve ellerini hiç bırakmasın ...seni asla unutmıyacaz ve senin ölümüne sebep olanlarısa unutmayacaz
  • hemdemberkant • 27 Haziran 2005 00:00 • #608107
    Yok be usta, olmaz boyle gitmeler...
    Bak geride boynu bükük durur "Didou Nana"
  • isa_bet • 27 Haziran 2005 00:00 • #608108
    Denizde kararti var
    şu gelen kayikmidur
    çok özledim kazımi
    ağlasam ayipmidur...
  • mavi_kan • 27 Haziran 2005 00:00 • #608109
    hey gidi kazım koyuncu karadenizlileri sensiz bıraktın gittin .allah senin mekanını cennet eylesin yakınlarının ve hepimizin başı sağ olsun...:(
  • mcetin19 • 27 Haziran 2005 00:00 • #608110
    Kazım Koyuncuyu ben hayattayken de yeterince dinliyordum ama sanırım bu üzücü olay onu tanımayan dinlemeyen insanlar için bir başlangıç olur.O harika sesi , müziği sanırım ancak bu şekilde yaşatabiliriz.Tabii bir de onun için edeceğimiz dualarla ahiretinin de güzel olmasına katkıda bulunabiliriz.
    KAZIM ABİ SEN ÇOK ÖZLEYECEĞİZ
  • eeeeeyloşş • 27 Haziran 2005 00:00 • #608111
    çk iyi bi adamdı yaaa ağlıyorum ya olamaz ya konserine gittiğim günü dün gibi hatırlıyorum yaaa
  • mbradalways • 27 Haziran 2005 00:00 • #608112
    Karadenizli olmayı müzisyenliğiyle sevdiren,laz rock'u dünyaya tanıtan başarıyı kaybettik,,, Koyuncu, ''duyarlı bir sanatçı olarak dertleri hissediyordum. Kanser de oldum artık. Ben kanserden çok korkan bir insandım. Kanserim ve korkmuyorum. Sadece beni sevenleri ve özgürlüğümü düşünüyorum. Ölüm küçük bir şey, ama hastalık sizin özgürlüğünüzü sınırlıyor'' demişti...
  • devrim_toprak • 27 Haziran 2005 00:00 • #608113
    ortada bisürü soytarının gezindiği dönemde o ve onun gibi MÜZİK ADAMLARINI çok arayacağımızı düşünüyorum.yazık çok erken gitti....
  • psamathide • 27 Haziran 2005 00:00 • #608114
    umutsuzlugunda bile umut oldugu gunleri bilenler varya hani ilk gözlerini açışında karşısında aglayan okyanusları gorenler ve bir gun ölecegini bile bile hala sevdiği işlerin peşinde biraz daha biraz daha diyenler neden hep onlar olur neden hep kaybedenler? bugunde ışıkları kapattım KAZIM abi bugunde karadenize taş attım,bugun gözlerimdeki damlalar dalgaları kırdı takalarımızla sana geliyoruz,bulutların arkasında kazım koyuncu mu var bilmem ama bu karanlıkta bir kazım koyuncu daha yok...eyvallah dost.....eyvallah YOLDAŞ...
  • crawling_lp • 27 Haziran 2005 00:00 • #608115
    Başımız sağolsun