-
Ne gerek vardıki , sanki çok fazlalar.Umuyoruz her zaman yaşayacaklar memleketine sahip çıkan akıllı ve cesur insanlar...
-
Başımız Sağolsun...
Seni Unutmayacağız... :'((
-
Hemşeri olduumuz çok belliydi eyvallah KAZIM KOYUNCU güzel bi soloydu...
-
kendini Rock cu sanan bir kısım apolitik dangalaktan ve ayrıca kendisini Karadeniz müzigi yapiyorum sanan köy kahvesi şarkıcılarından cok ama cok farklı bir sanatçı idi.
Roc müziğin ruhundaki muhalifliği ve politikliği bilen bunu kendi kültürüne de dönüştürmeyi ( hatta laz kültürünü rock müziğe entegre etmeyi) başarmış bir insandı.
Toprağı bol olsun
-
karadenizdeki kanser vakalarini önlemek için o kadar uurasti ama kendisi yakalandi........çok az sayida insan gelir dünyaya Kazim Koyuncu gibi :'(
-
Bu hastalık bana çernobilden miras...
kazım koyuncu... (1972-2005)
-
ya başımız sağolsn ne diyebilirm ki....
çevre katliamları, nükleer santreller,yanlış adamlar,aptal egolar... kurtardın kendini be kazım abi:)
sevgiyle kal,hoşçakal görüşmek üzere....
-
aslında sinirim üzüntümün önüne geçmiş durumda şu sıralar.. bugün türkiyenin en büyüğü olduğu iddia edilen gazetede aradım aradım tek satır hulamadım derken en üstte ajda pekkanın kocaman bir resmi altında kocaman harflerle ajda şokta diye bir haber altında bilmemkimin sevgilisi bilmemkimle beimemne yapmış gibi salaksaçma gereksiz bikinili kadın fotoğrafları en altta köşede minnacık kazım koyuncu öldü haberi.. gerçekten içim acıyor peşine televizyonu açtım göğüsleri sayesinde klipleri dönen birkaç hayat kadını.. bu ülkede büyüklükle kaplana yer ters orantılı.. sinirim üzüntümün önüne geçti..
-
Karadeniz folklorünün nadide değerlerini kirletmeden, aksine gereken anlamıyla derleyen, onlara kendinden, kendi gibi olanlardan, bizlerden birşeyler katan ve bunları ticari meta haline dönüştürmeden yapan ve ne yazık ki sayıları bu ülkede ve dünyada "azınlık" kelimesiyle ifade edilen gerçek müzik adamlarından birini kaybetmenin üzüntüsünü anla(t)mak gerçekten zor. Aşağıda arkadaşlar medyada bu olaya gösterilen ilgi(sizlik)den bahsetmişler. Bana haberi babam söylediğinde inanamadım. Nerden duydun dedim, az önce tv'de Nejat söyledi dedi. Hangi Nejat? B.Ö. 'den Nejat.
Ve bazen bazı haberlerin çok fazla dillenmemesi insanı rahatlatıyor. En azından bir takım insanlar kalkıp bunu "oh ne güzel bize de malzeme çıktı, şimdi bunun üzerine bilmem kaç zaman gideriz, program malzemesi yaparız..." diye kullanmadılar.
Karadenizin hırçın dalgaları arasından kendi halinde gelmişti Kazım Koyuncu, geldiği gibi gidiyor işte.
Hey Gidi Karadeniz, Kazımsız bir eksiksin şimdi.
-
allah rahmet eylesin cok uzuldum... yeni ogrenmiş olmama ragmen ne kadar buyuk sanatcı oldugunu farketmem cok da zaman almamıstı... kız arkım onu cok severdi... o daha vefat ettigini bilmioo... duymasını istemiyorum yıkılıcak cunku.. bu yuzdn onu arayamıyorum da... nie bıraktın bizi bu genc yasta :'(..