Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kazım Koyuncu - Bıraktı, gitti Karadeniz'i...
  • cevde • 27 Haziran 2005 00:00 • #608116
    Allah rahmet eylesin.o süperdi.bugün konseri vardı 4 gözle bekliyorduk.ama haberi olmayanlara ilaveten bugünkü konser iptal edildiiiiii.bilet aldınızsa iade edin.
  • abra_cadawra • 27 Haziran 2005 00:00 • #608117
    biyerde bir yannışlık olmalı...ama elbet ben de bi gün çıkıcam "yukarı"!!!!
  • MihRoCK • 27 Haziran 2005 00:00 • #608118
    böyle salak bi dünyada yaşıyoruz işte....
    Mükemmel işler yapan,yeni ufuklar açan ve özgün tarzlar yaratan adamlar yapacak daha nice mükemmel işleri varken bi anda gidiyo....
    öbür tarafta beş para etmez iğrenç saçmalıklar yapan dallamalar amip gibi çoğalıyo ve toplumun daha da yozlaşmasına neden oluyo...
    Kazım Koyuncu tam bi rockerdı (her ne kadar bazıları sadece türkücü sıfatını yakıştırsa da )...yaşarken heykeli dikilecek biriydi ve en az Jim Morrison kadar bir efsanedir şimdi...
    ve Çernobil'den sonra hiç bi önlem almıyan şerefsizler yüzünden gitti böyle mükemmel bi adam
    Gittiğin yere selam söyle bizden...ve bil ki unutamaycağız hiç bi zaman DENİZİN ÇOCUĞU
  • Yunix • 27 Haziran 2005 00:00 • #608120
    merhaba.
    varlığınız ve sevginiz ilaç gibi, hatta daha fazlası, daha iyilestirici. sağolun.
    hastalığımla ilgili kısa bir bilgi vermeliyim galiba. çünkü ortalıkta yanlış bilgiler dolaşıyor.
    aslında testislerde görülen ama bende testislere değil, başka bölgelere(akciğer boşluğu ve akciğerlere) yerleşmiş tuhaf bir kanser türü, ya da tümör cinsi. 'ger m hücreli tümör' diyorlar bu cinse.
    tamamen iyileşme ihtimali yüzde yetmiş-seksen diyor doktorlar. tedavi olarak kemoterapi uygulanıyor. genel olarak testis kanseriyle aynı özelliklere sahip hastalığımızın tedavi şekli de aynı.
    içinizi rahat tutun. yüzde yetmiş-seksen ilaçlar yardımcı olacak ama geri kalan zaten bende var; sizler ve sevginiz, inancınız. bu yüzden iyileşme ihtimali öngörülenden daha yüksek, değil mi?
    tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum. konserde görüşmek üzere. sevgiler...

(bu arada konsere perukla, şapkayla ya da kelimle, hangisiyle çıksam acaba? :)
    Kazım Koyuncu

ihtimaller yetmedi...gözler dolu tüylerim dikili...
  • gzm_ • 27 Haziran 2005 00:00 • #608121
    çok üsüldüm çooookkkkk......
  • dUmAn89 • 27 Haziran 2005 00:00 • #608122
    iyiler hep erken gider zaten..

şimdi orada Yavuz'la buluşmuşsundur..

Allah rahmet eylesin..
  • Feanor__86 • 27 Haziran 2005 00:00 • #608123
    ben de bir karadenizli olarak kazım abiye allahtan rahmet,sevenlerine allahtan sabır dilerim.ve buradan bi kendini bilmeze seleniyorum.kazım koyuncu belki tarzım olmasa da,bi kaç şarkısını sevsem de çok saygı duyduğum bi büyüğümdü.ve kendisi karadenizin yetiştirdiği ve genç yaşına rağmen kendi tarzın da büyük işler yapmış bir üstattı.karadenizlileri sevmeyebilirsin,kazım koyuncunun şarkılarını sevmeyebilirsin,hatta kazım koyuncuyu da sevmeyebilirsin ama bu bir insanın uyruğundan sebep ona lanet etmene sebebiyet vermez.ve şunu bilki türkiye cumhuriyeti içerisinde herkes bir birlik altındadır ve buna tepki vermen mantıksız.şunu bilki kazım koyuncu nun senden milliyetçi olduğu kesindir.ben de karadenizliyim gel istersen kim daha milliyetçi görelim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • aktoran • 27 Haziran 2005 00:00 • #608124
    hiç tanışmadık kendisiyle hatta çalışmalarından da bi hayli geç haberdar oldum ben.tam derinlemesine dinlemeye başlamışken göçtü gitti.çok üzdü beni de , sanki tanırmışım severmişim gibi ağladım haberi duyunca.narino adlı parça son günlerde dinlediğim en güzel türkülerden biri.gönül isterdi ki kalıp güzel şeyler yapmaya devam etsin , ama ne mutlu geride güzel müzikler albümler bırakmış.rahat uyusun bu müzisyen arkadaşımız , nasılsa bi yerde tanışırız...
  • thriller • 27 Haziran 2005 00:00 • #608125
    Çernobillllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fadetoblack • 28 Haziran 2005 00:00 • #608126
    bu kadar kolay olmamalıydı ama oldu işte çok üzüldüm anlatamıyacak kadar çok bnm kader ortağım beni ilk defa şarkılarıyla ağlatan insan busefer de ölümünle ağlattın gittiğin yerde mutlu ol üstad mutlu ol..