-
nihayet !!! yawf neden bu kadar beklettiyse bizi... Şarkıların eskimesini bekliyo dicem de... O zaman da bir daha hiç albüm yapamaz kiiiiiii !!!!!!! Neyse şimdi yaşasın deme zamanı : YAŞASINNNN !!!
-
sana tekrar kavuştuğum için çok mutluyum, şeboooo seni çoooookkk seviyorum...
-
Böyle usta bi sesin heberini yanl1s ekledigim icin ne deseniz hakl1s1n1z!!
Arkadaslar albümün ismi CAN KIRIKLARI
davulda da büyük usta AYKAN iLKAN
hepinizden özür dilerim!!Bunu sürekli söylüyorum!!Düzeltebilsem kendim düzelticem ama:((
-
Iyide insanlar kendini neden bu kadar kaptirir hic anlamam alti üstü bir albüm alacaksiniz dinleyeceksiniz parasini o kazanacak sonuç itibari ile oda insan ve bu kadar olayi civcivlendirmeyin bence.
-
albümün ismi dam sırıkları
gitarda esin kürtcan
vokalde şehmuz faraş
basta soket duran
davulda aydın ilhan
klavyede okan tüküren
-
bakalım nasıl olmuş.. inşallah diğerlerine benzemez.. hey şebnem kendine gel artık..
-
Aşağıdaki bütün kötü yorumları, o yorumları yapan arkadaşların dinlediği grup veya kişilerin bu kadar gündemde olamayışı ve KISKANÇlıklarına veriyorum...
-
sebnem metalci deeel metalle alakası yok tabi dinneyenlerinde....sebnem ferah mıs.gitsin dizi çevirsin
-
iidir derim ama gene de dinlemek lazım da derim
-
Önemli olan gündemde olmak degil kaliteyi ve müzik ruhunu yitirmemektir. Ayrica albüm kapagini da hiç begenmedim ne o öyle fantazi sarkicilarinin kapaklari gibi bir dudaklarini büzüstürmedigi kalmis! Neyse yinede alip dinlemek lazim uzaktan bok atmayla olacak seyler degil bunlar. Sebnem Ferah gibi müzik yapan az insan var günümüzde Türkiye'de bunlara sahip cikalim :)