Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları
  • SimsiyaH • 14 Temmuz 2005 00:00 • #608750
    varya şehirler arası otobüste yanımdaki kızın diskmaninden dinledim ve bayıldım!!
    ''DELGEÇ''i tek geçerim!!..
  • firstmansharp • 15 Temmuz 2005 00:00 • #608751
    Diğer yorumları okumadım ama (ilk ve sonuncular hariç)

BENCE:
    Şebnem Ferah Kesinlikle Kusursuz bir albüm yapmış
    Aslında onun hakkında çok da objektif olamam yıllardan beri çok sevdiğim bir insan her yönüyle ve iddia ediyorum ki Dünya da bir bjork bir de Şebnem Ferah’ın sesleri mükemmel (abartmıyorum) diğerleri sadece güzel seviyesine erişebilir
    Can kırıklarına albümüne gelince, evet biraz daha sert olmuş ama albümün geneline bakarsak “ÜZGÜN” bir albüm olmuş bir önceki albümde “KIZGIN” bir albümdü.
    Albümü baştan sona İlk dinlediğimde Can Kırıkları, 5.şarkı ve Hoşçakal’ı çok sevdim albümün en sert şarkısı Söz ve müzik dahil “ben bir mülteciyim” olmuş. 5.Şarkının sözleri harika ötesi
    Zaten dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Şebnem Ferah’ın Sözlerinin en büyük özelliği TEŞBİH dir hep kendini bir şeye benzetiyor ama hiç bıkmıyoruz o da ayrı.
    Kısacası ve işin özü Bu kadın ne yaparsa yapsın (arabesk bile okusa) kaliteli yapar bu albümde bunun kanıtı
    Kesinlikle Bir numara Şebnem Ferah
    Son bir istek olurda Şebnem burayı okursa diye İlk albümden bu albüme kadar en güzel şarkılarından oluşan AKUSTİK bir albüm istiyorum 15-20 şarkılık

İşte öyleyken böyle
  • firstmansharp • 15 Temmuz 2005 00:00 • #608752
    merak edin diye 5.şarkı yazdım hehhe
  • Ozz_31 • 16 Temmuz 2005 00:00 • #608753
    allahım uzun zamandır beklıoduk. sonunda geldı ..harıkulade bi album..şeboyu kutlarım.fakat onun daha soft halını sevenler bu albumu sevmeyeceklerdır...
  • iussy • 17 Temmuz 2005 00:00 • #608754
    Şebnem Ferah.. 96'da hayatıma girdi.. Finallerime 10 gün kala ben hala onun peşinde, nerede konser ben orada.. Sonuç, sınıfta kaldım :) Onun albümleri çıktıkça ben onun peşinde koşmaya devam ettim.. Dönemsel denklikler oldu.. Onun kelimeleri ile kendi üzüntülerimi yaşadığım zamanlar.. "Ben olsa ancak bu kadar ifade edebilirdi." dediğim anlar..
    Yorumları okuduğumda fark ettim ki genel begeniler hep aynı doğrultuda.. Aynı şarkılar dikkat çekmiş.. Sert olmuş.. İyi olmuş.. Fevkalade olmuş.. Hepinizin ellerine sağlık!
    İşten çıkmayı dört gözle bekliyorum, eve dönerken Şebnem dinleyebilmek için.. Albümü ilk aldığımda mutluluktan ölebilirdim..
    Sözler yine müthiş.. Müzik çok güzel.. Hele "HOŞÇAKAL" ve "GEÇMİŞE YOLCULUK"..

ELLERİNE SAĞLIK ŞEBNEM.. İYİ Kİ VARSIN!!!
  • bugra55 • 17 Temmuz 2005 00:00 • #608755
    şebnem ferah ellerine sağlık seni çooooooooook seviyorummmmmmmmmmm
  • ilkererdogan • 19 Temmuz 2005 00:00 • #608756
    Can Kırıkları şarkısının klibi 19 Temmuz 2005 itibariyle yayında!
  • deserttears • 21 Temmuz 2005 00:00 • #608757
    Albümdeki parçaların sözleri ilk dinleyişte basit düzeyde algılanıyor ama dinledikçe her kelimenin altında yatan farklı ve yerinde anlamlar keşfediliyor ve ve insanı kendi can kırıkları arasında çıplak ayak dolaşmaya götürüyor..ŞeBo ne yaptın sen yine yahu!!...Eskilerin yeri her daim ayrıdır ama yenilere de kalıcı yerler açılıyor...tAbi yine söylüyorum.... : DİNLEDİKÇE........
  • She • 22 Temmuz 2005 00:00 • #608758
    Bu albüm dünyanın 8. harikası bence
  • Gözdev • 27 Temmuz 2005 00:00 • #608759
    işte yine sebnem ferah bizlerle...bu kadın bi harika ya....sabırsızlıkla bekliyorum; diğer albümlerndeki parçalarda yaptığı gibi yeni şarkılarında da yapacağı değişikliklere konserlerinde şahit olmayı...