Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları
  • MG • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608702
    Müzik zevk işidir, kimse kimseye bir şey beğendirmek zorunda değildir. Beğenmiyorsan kulaklarını tıkarsın duyduğun zaman. Bu kadar basit. Şebnem Ferah gibi şu ülkede her albümü gözü kapalı alınan birisine
    "sebnem ferah mıs.gitsin dizi çevirsin"
    demek terbiyesizlikten öte büyük bir beyin hasarının göstergesi bence. Sen aç gezerken o dizi çevirip senin hayatın boyunca göremeyeceğin kadar para ve sevgi de kazanır merak etme. Ama o yine sadece müziğiyle ön planda olacak ve seni hayal kırıklığına uğratacak. Sen git dağılmış metal gruplarını dinle, tabi toplayabilirsen...
  • sebomania • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608703
    ŞEBOMUN DİLİNDEN DÖKÜLEN HER BİR NOTA İÇİN AYRI AYRI ÖLÜRÜM BEN!
    ---------------------------------------------------------------------------
    Aşagıda okudugum bi kaç saçma sapan yorum, benden önce yazan arkadaslardan agızlarının paylarını almış zaten,ben fazla bişey eklemicem,eklersem agır konusurum..
    -----------------------------------------------------------------------------Son olarak sunu söyleyebilirim,albümü 5 temmuz sabahı gidip aldım,o saatten beri dinliyorum..tek kelimeyle olağanüstü!
    zaten sebomdan da aksi beklenmezdi..
  • ScottClendenin • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608704
    Pardonda siz Sebnem Ferah'in ne dinledigini saniyorsunuz oturup aksama kadar kendi kayitlarinimi dinliyor tabii ki hayir! O da senin dagilmis dedigin ''Metal Gruplari''ni dinliyor bilip bilmeden savunmaya gecmeyin. Dinlediginiz insanlari körü körüne tanimadan savunmayin!
  • uzaylı keş • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608705
    ya arkadaslar nıe tartıstıgınızı anlamıyorum..bırakın ne derslerse desınler...tek bır gercek vardırkı oda sebnem ferahın turkıye standartlarında en ıyı sahneye ve sese sahıp olmasıdır..!!!! burda tartısılan konu onun sesıne ve emegıne karsı bı saygısızlıktır..!!dınlemeyen dınlemesın kardesım..!!!bu kadar ınsanda kasedı alıp dınlıosa gecektende guzel seyler yapılmıstır muzık adına..!!!
  • mike wazowski • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608706
    arkadaşlar bir şebnemçoksever olarak bayıldım albüme... daha iyisi yapılamaz herhalde!!!!!!! başkası yapamaz yani... anca şebnem ferah. altıncıyla seviyeyi yükseltmeye devam eder. yazılan deli saçmalarını da dikkate almayın... yazan şahsın müzikle en ufak bi alakası olsa müziği müzik yapan bu insanlar hakkında haddini aşan yorumlarda bulunmazdı. eleştiriye saygım okyanuslardan öte tabi eleştiri niteliği taşıyanlara...

saygılar:)
  • blasphemer • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608707
    metamorpheus kankiii iiisiiin devm et bölee!!!şebo metalcii değil!!
  • blasphemer • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608708
    yaa abii şeboo da opera sesi var ne o ölee??zaten bi ara sezen aksunun back vocaldeymişşş hueheh..harbi merak ediyorum şebnem ferahla özlem tekin brutal yapmaya kalksa noolurdu??
    söliyeyim şebo s.cardıı!!öz de zaten var o kapasite.bunlar benim kendi yorumlarım sakın millet üstüme gelmeyin ölee haa..
  • isa_bet • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608709
    yorum yapanların yaşı neden en fazla 20? neden çoğu 15-16-17?
  • blasphemer • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608710
    şeboyu dinleyen kitle belli oluyoo bölece..
  • HereticSlave • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608711
    alacam galiba...