Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları
  • songsayer • 9 Temmuz 2005 00:00 • #608740
    Benim gibi düşünenler de varmış.Aşağıdaki, albümü sadece sertliği ile değerlendiren, kim daha sert tartışması yapan hatta ağız dalaşı yapan yorumlardan sonra bu son yorumlar ilaç gibi geldi.Bilinçli değerlendirmeler yapanlar lütfen devam edin, bunları okumak, kimin ne düşündüğünü öğrenmek gerçekten hoşuma gidiyor.Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • songsayer • 9 Temmuz 2005 00:00 • #608741
    Aklımı kurcalayan bişey var.Perdeler'i de aynı kadro yaptı,Kelimeler Yetse ve Can Kırıkları'nı da.Fakat bana göre Perdeler bu son iki albümden çok farklı, ya da bu son iki albüm Perdeler'den.Acaba başka kaygılar mı var diye de düşünmeden edemiyorum.
  • Myrjael • 9 Temmuz 2005 00:00 • #608742
    Eski albümleri kadar güzel değil sanırım.Ama bir önceki albümüne beş basacağı garanti..
  • peace11 • 9 Temmuz 2005 00:00 • #608743
    bugüne kadar gitar müziği adına şebnem ferah'tan gelen en güçlü ve en sert albüm. gitar soloları ve kompozisyonları hiç bir albümde olmadığı kadar komplike, ve derli toplu olan bu anlamda türk rock müziğinde benzerinin az olduğu, vokalin en yoğun boyutlarda sert olduğu, şebnem ferah'ın çığlıklarını daha doğru yerde kullandığı albüm. bu anlamda sert ve güçlü gitar müziğini sevenler için çok iyi bir albüm, diğer albümlere göre daha güçlü bir alt yapısı var. klasik olabilecek çok şarkı var

şebnem ferah ayrıca türkiyede rock müzik icra eden diğer bayanlardan kendini keskin bir şekilde ayırıyor, çünkü müziği ve gitarı ön plana çıkarıyor.
  • mortisa • 9 Temmuz 2005 00:00 • #608744
    Fregman harbi iyi olmus be sebo guzel cıglık atıyor kız can kırıklarının sozleride fena degil dinlenir cinsinten olmus album umarım tutar.Hadi hayırlısı
  • kittiekfl • 10 Temmuz 2005 00:00 • #608745
    tüm albümü ezberlemiş bulunmaktayım dinledikçe insan daha çok sindiriyor albümü. ayrıca hoşçakal da ne damar bi şarkıdır. ağlayabilirdim eğer yeni ayrılmış olsaydım
  • black mirror • 10 Temmuz 2005 00:00 • #608746
    şebnemden de bu beklenirdi, yine süper, yine sesini çook güzel kullanmış....
    sevenlerine, daha doğrusu müzikseverlere bir ziyafet çektirecek,
    olamaz böyle güzel bir albüm yaa!!!
  • hayal_ty • 12 Temmuz 2005 00:00 • #608747
    süper olmuss
  • black_fairy • 13 Temmuz 2005 00:00 • #608748
    Beni bir kez daha öldürüp geri getirdin Şebo. Tek bir söz: Sen bir tanesin...
  • TheBeginning • 14 Temmuz 2005 00:00 • #608749
    sebnem gene sebnem kalbimizden yaralad1 can k1r1klar1m1z1 hat1rlatti.ne diyeyim ki seviyorum napiyim e napiyim seviyorum