Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Şebnem Ferah - Can Kırıkları
  • rash_boi_1 • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608712
    abi şeboyu kötüleyenler önce albümü dinleyip sonra yorum yapsınlar... Yok şebnem s.çarmış... Hahaha....
  • darknees • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608713
    şebo'yaaaaa kim ne diyebilir ki...! ama taktıgım bi nokta var... şu klavye, org yani... kıro işi bi alet ama onada kılıf uyduruyolar düğüncü tayfasından sanmayalım diye :) ona da.... keyboards diyolar.......yazık......
  • berry88 • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608715
    ya ben henüz alamadım yaa
    çünkü koca b.çekmece de hiçbir müzik market e gelmemiş henüz ve de kimse bilmiyo albümünü çıkardığını
    birkaç tane tezgahtar la kavga ettim çıktı çıkmadı diyee
    ya birde iddia etmiyolar mı?
  • berry88 • 6 Temmuz 2005 00:00 • #608716
    ya birde neden siz bu 15-16-17 yaşlarındakilerini küçümsüyorsunuz ki
    bence bizler de gayet güzel iyi ve kötü ayrımını yapabilecek konumdayız
    illaa 20 den büyük mü olmak lazım?
    müzik her yaşa hitap eder!!!!!!
  • 1CaN • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608717
    yaaa kedi uzanamadığı ciğere.. hesabı olmuşşş... türkiye de 1 numara olan biri için atılan bu çamurlar çok acı... kimse dinlemek zorunda değil gerçekten ama bu şekilde konuşamazsınızzz.. şebo bitanedirrr.. sevseniz de sevmeseniz de kaliteli müzik yapar.. böylesi bi yeteneği harcamak kolay size göree ama biz burda oldukçaa şebnem de en iyi olmaya devam edicekk.. ölene kadar bıkmadan dinleyecek olanlarr sizin gibi bi avuç değil.. şebnemi de bu şekilde yıpratmak kolay değil.. biz her zaman arkasındayızzzz vee çok çokk seviyoruzzz...mükemmelsinnn şebocumm böyle devam ett
  • kenanxyz • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608718
    Arkdaslar albümü ilk defa dinleyerek bu yorumu yapiyorum. Albüm tek kelimeyle bir BOMBA!. iste Sebnem Ferah'tan yillar dan beridir hasret kaldigimiz bir sound.Önceki albümlerinden çok daha kaliteli ve SERT. CD nin 2.track olan CAM KIRIKLARI isimli parça var yaa Dehsete düstüm dinlerken tuylerim diken diken oldu. 2. favori parçam BEn Bir Mülteciyim. Bir sebokolik olarak bu yorumlalari yapmiyorum. Tarafsiz gözüyle albümü dinledinizde müzik kalitesini fark edeceksizniz. Bazi Parçalardaki sololar felan. Son alarak sunu söylüyorum. "IYIKI VARSIN SEBNEM"
  • ilkererdogan • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608719
    Şebnem Ferah bu albümü ile beni gerçekten çok şaşırttı. Sound oldukça sert ama daha da önemlisi vokaller çok iyi. Şebnemin çığlıklarını özlemiştim. Bu albüm bana ilaç gibi geldi. Tartışmaya gerek yok Şebnem Türkiye'nin 1 numaralı kadın vokali, ondan daha iyisi yok, niye tartışılıyorki çok saçma. Ahmet Ertegün'ün yorumunu hatırlatırım: "Şebnem Ferah Türkiye'nin çok önemli bir değeridir. Modern bir ozan" saygılarımla.
  • CovenCa • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608720
    şebo yine yapmış yapıcağını. can kırıkları parçası her dinlediğimde tüylerimi diken diken ediyor. oha dedirten sözler ve oha dedirten bi yorum. nasıl bir insan bukadar içten söyleyebilir, şebo zaten insan ötesi bi kadın. ve albüm gerçekten dünya stnadartlarında hazırlanmış, sound ve melodiler inanılmaz. Türkiye'den çıkabilecek en iyi vocal ve müzisyenler!!!
  • makkay1907 • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608721
    Albüm müthiş olmuş...Şebnem kalitesini ortaya koydu.Bence yılın en iyi rock albümü olacak.Zaten Türkiye'de henüz Şebnem'den daha iyi rock yapan bir müzisyen yok...
  • silveer • 7 Temmuz 2005 00:00 • #608722
    way be bu albumle sebnem geri geldi diyebilirim.. uzun zamandır bekledigim şeyi yaptı.. ilk albumdeki tadı anca alabildim yıllar sonra.. sound harika bence ... itina ile arsivimize alındınız can kırıkları..