-
in the end i söylemekle hata yapmışsınız bence, çünkü vokaliniz nu-metal değil heavymetal vokali
-
Müzikal olarak cover yaptığınız parçalar gerçekten cover olmuş. Tebrik ederim.. Sanırım kanal kayıt, baya kaliteli.. Vokalin sesi farklı gitmiş.. Biraz fazla kalın kaçmış mesela In the end'de fakat nitekim bu bir cover.
Kendi enstrumental müzikleriniz ise güzel, fakat dinlerken sürekli farklı farklı isimlerin müzikleri geldi aklıma.. Sanırım sizlerde çok müzik dinleyerek etkilenmişsiniz normalen..
Sonuç olarak gerçekten iyi.. Kutlarım.. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
bence in the end çok güsel olmuş...heretic in dedii gibi heavy vokali ama beendim sadece rapvokalde ingilizce telefuzda birazcık yuvarlama olmuş ama olur o kadar yani dimi....tebrik ediyorum
-
Bravo Tikni Devam Başarılarının Devamını Bekliyoruz
-
kola punk rock grubu olarak şehrin azizlerine başarılar dileriz
-
backvokaller komik olmuş wicked game 'de :) bir de ali rıza binboğa hala müzik yapıyor muydu yav. bir derdim var ı söyletmişsiniz adama..
şaka bi yana gitarist bas davul klavye güzel . elinize sağlık..
-
linkin park şarkısını gruptan daha iyi çalmışsınız vokal de o grubun vokalinden daha iyi sadece ingilizce telaffuz sorunu var..wicked game de çok güzel yorumlanmış sadece bir derdim var da vokal biraz rahatsız söylemiş şarkıyı bencede gerek yoktu o şarkıyı kayıt almanıza..
-
beyler tebrikler IN THE END parçasına bakarsak özellikle vokal cok iyi cok güçlü, ac piano cok oturaklı ve cok tatlı tebrikler .. gitar cok iyi çalmış eline sağlık, bateri oldukça düzgün ve oturaklı, genel olarak mükemmel linkinden daha iyi çalmışsınız ayrıca :D sağlam ve vosçakalın başarılar
www.metatars.garaj.org
www.mamisiahthomas.garaj.org
-
Şehrin Azizleri Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin www.sehrinazizleri.cjb.net
-
abi yuh yaa oha yaa çüş yaa! ne demek linkinden daha iyi çalmışsınız yaa! manyak mısınız abi siz yaa! adama resmen chester dan iyi dediniz yaa! eminim kendisi bile gülmüştür bu yoruma... çünkü ben bayaa bi güldüm ve bir o kadar da düşündüm... deja-vu yu pentagramla karşılaştıran arkadaştan bir farkınız kalmadı valla...