Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cover Demo - Şehrin Azizleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cover Demo - Şehrin Azizleri
  • GaRaJ Arabası • 16 Temmuz 2005 00:00 • #609195
    Vokal gerisini at çöpe... Vokal de bazı yerlerde sıçmış ama olsun belli ki biraz aceleye gelmiş kayıt... Vokalcim sen git heavy söyle, bırak bir derdim var ı felan...
  • NeWBoRn • 16 Temmuz 2005 00:00 • #609196
    tebrikler arkadaşlar çok güzel... özellikle gitaristinizi çok beğendim...
    sadece eleştiri getircek olursam.. coverlarda şarkılarınız ya olması gerektiğinden daha düşük tempoda ya da daha hızlı.. bu da sizin yorumunuzdur herhalde diyorum ve başarılarınzın devamını diliyorum
  • CaglarS • 16 Temmuz 2005 00:00 • #609197
    vokal de bolca detone olmuş, ama hiç de fena söylememiş. grupta herkes bi seviyenin üstünde belli ki; yalnız davulcu olacak gibi değil. çok sırıtıyo. başarılar, kolay gelsin..
  • dArkPAst • 17 Temmuz 2005 00:00 • #609198
    .::BAŞARILAR Tebrikler::.

dArkpAst www.darkpast.garaj.org
  • Garipbasçı • 17 Temmuz 2005 00:00 • #609199
    neodim.garaj.org'u ziyaret edip ne düşündünüz ?
    Repertuarlarından belli kıracaklar piyasanın belini... :)
    Amatörler amatör kalacaklar
    Demo Mp3süz bisey anlamam
    Kendi bestelerine agırlık veren bu grubu destekliyoruz
    Neşeli çocuklar

bu anketten nefret ediyorum
  • selcukzzz • 17 Temmuz 2005 00:00 • #609200
    bir derdim var da
    bak bu son darbe demeseymiş iyi olurmuş.
    gerisi güzel...
  • felchsojo • 17 Temmuz 2005 00:00 • #609201
    bir derdim var çok kötü ama diğer şarkılardan özellikle cry for you ve bejgittin'i beğendim wicked game de iyi olmuş. in the end ve bir derdim var yanlış şarkı seçimleri bence. elinize sağlık çalışmalarınızın devamını diliyorum.
  • cyn • 18 Temmuz 2005 00:00 • #609202
    *bir derdim var facia olmus.cover denen sey sarkiya farkli bi ruh katarak sarkiyi yenilemektir.sanki sarkiyi pili bitmek uzere olan bi disc-mande dinliomus gibi hissettim kendimi.vokal biara brutale gircek die de korktum.
    *in the end super olmus.tam bi coverin babasi..sarkiyi ilk kez dinliomus gibi oldum ve sevmedigim sarkiyi sevdim.
    *diger sarkilarda davullar sökügü kacirmadan,gitarlar ritmi bozmadan uyku moduna surukluyo.
    uyuz bi ses ama kaliteli bisiler.
  • cyco130 • 18 Temmuz 2005 00:00 • #609203
    vokalistin belli ki iyi bir sesi ver ama ben şarkılara yakıştıramadım.
    gitarist çok iyi, özellikle wicked game'e sıkıştırdığı solo ve bejgittin süper.
    keşke mp3'ler biraz daha yüksek bitrate'li olsaymış...
    tebrikler...
  • HereticSlave • 18 Temmuz 2005 00:00 • #609204
    güneş gözlüklerinin resme sonradan yerleştirildiğini farkettiniz mi? d:D