Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cover Demo - Şehrin Azizleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cover Demo - Şehrin Azizleri
  • afazik • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609185
    özellikle canlı dinlenmesi gereken bi grup tamda şu atmosferde kafanız hoşken çanakkalede han da elinizde bira ve karşınızda AZİZLER!!!!!1
  • funky jumping • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609186
    ben pek bu tarzdan anlamam ama cry for you 'yu çok beğendim ben. (bazen soloların çok olması beni sıksa da, ama çok az yerde oldu bu) şarkının bana hissettirdikleri hakkaten cry for you 'ydu. umarım herşey çok güzel olur sizin için. vokalin hardcore u nu metlai heavy metil yoktur o da bi enstrumandır ve istediği gibi istediği şekilde söyleyebilir. tıpkı keman çalan birine sen metal çalamazsın, keman klasik müzik aletidir demek gibi olur bu. vokalin şarkıya vermek istediği duygu güzel, o yüzden o da başarılı bence.
  • funky jumping • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609187
    ay yazamamışım kusura bakmayın nu metal heavy metal yoktur demek istemiştim. ama anlamışsınızdır siz beni:)
  • NoChristRequir • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609188
    butun sarkilari bastan sona dinledim. dinleyen kisilerin aklinda kabaca soyle bir fikir olusuyor sanirim - bir derdim var harici tum sarkilar cok iyi - . detaya inersek,

bir derdim varda anlasilmasi hic de zor olmayan uyumsuz bir vokal var, bu daha ilk saniyeden "bu da ne" gibi bir tepki vermeye neden oluyor.

diger sarkilara gelince, enstrumental sarkilar cok iyi fakat bazi yerlerde sololarla sarkiyi bogmussunuz ve bu sololar cok on plana gecmis. ozellikle cry for you cok iyi giderken 02.46 idi sanirim, o noktadan itibaren solo cok one cikiyor ve sarki allak bullak oluyor. halbuki cok iyi bir altyapi var sarkida.

in the end, tam anlamiyla olmasi gereken gibi olmus. kusursuzdu bence.

wicked game de ozel bir farklılık goremedim. sadece vokal iyi gozuktu.

hepiniz cok iyi muzisyenlersiniz, tebrik ederim. umarim olmak istediginiz yerde olursunuz. kolay gelsin..
  • funkyguitar • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609189
    "teomen" BUNU OKU!

kişisel görüşünü söyleme özgürlüğüyle "bar grubundan ötesi olmaz" şeklinde yargılarda bulunma..
    eğer bu işten çok anladığını düşünüyorsan sen de bir kayıt gönder insanlar senin ne olup olamayacağını söylesin..
    tabi ki kompleksini yendiğin zaman..
  • HereticSlave • 15 Temmuz 2005 00:00 • #609190
    her türlü yoruma açık olmalısınız, burada olumsuz yorum yapanlar size daha iyisini yaparız demiyolar...
  • Broken_stick • 15 Temmuz 2005 00:00 • #609191
    Şehrin Azizleri (Boondock Saints) adlı filmin adını alıp grubunuza koymakla iyi etmemişsiniz.Özgün olmamış.Yani herkes birşeyler yapıyor.Birsürü grup şu bu var.Farkınızı ortaya müzikal olarak koyduğunuz kadar isimle vs lede koymalısınız.Hımm..
    uğraşmış etmişsiniz.Elinize sağlık.İyi ya da kötü diye eleştirmiycem.Çünkü eminim bu demoyu yapmak için çok uğraştınız ve bu konuda çok hassas olmanız normal.Yani şunu da düşünmek gerekiyor.Biri uğraşıp edip herşeyini ortaya koyup birşeyler yapıyor.Sonra birileri onu eleştiriyor.Ama eleştirenlerin dikkatli olması lazım.Gruplar bu konuda hassas oluyolar çünkü çok uğraşıyorlar.Hepimiz biliyoruz türkiyede bu müziği yapmanın ne kadar zor olduğunu.
    Dediğim gibi iyi ya da kötü demiycem.Sadece 2 eleştirim olacak.
    1.Demo yapmışsınız.Eminim çok uğraştınız.İmkansızlıklar içinden yarattınız bu demoyu.Ama kendi şarkılarınıza ağırlık vermek yerine cover çalmışsınız.Yani açıkçası demoya harcadığınız emek boşa gitmiş biraz.Bir tane cover koyup diğer şarkıları beste yapsaydınız sizin için daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
    2.Kayıt çok pasif.Nedeni de sanırım çok fazla süzmüşsünüz sesleri mastering aşamasında.Ya da tamamen imkansızlıklar yüzünden böyle.In The End dışında hiçbir şarkıda davullar doğru düzgün duyulmuyor.Buda kaydın kulağa kötü gelmesine neden oluyor.Şarkıları ayakta tutan,dinamikleştiren şey ritmdir.

Başarılarınızın devamını dilerim.Elinize sağlık.
    İyi Çalışmalar.

"Cursed Mask adına Yılmaz Can"
  • symbolic • 15 Temmuz 2005 00:00 • #609192
    ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE TEKRAR KAYITLARIMIZI DİNLEYİP ELEŞTİRİDE BULUNAN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.FAKAT ŞUNU BİLMENİZİ İSTERİMKİ YORUMLARA CeVaP VERME-YORUM EKLEME YETKİSİ 1-ufukmusician 2-symbolic NİCKLERİNE AİTTİR.BUNUN DIŞINDAKİLER TAMAMEN HERKES GİBİ SİTEYE GİRİP KAYITLARIMIZI DİNLEYEN ARKADAŞLARDIR.ŞEHRİN AZİZLERİ SON KADRO İLE 2SENEDİR BİRLİKTE ÇALIŞIP BİR TANITIM CD Sİ HAZIRLAMIŞ VE VİTRİNE KOYMUŞTUR (YANİ BİR DEMO DEĞİLDİR!) KUSURLAR HEPİMİZİN BUGÜN PİYASADA DUYULMUŞ EN KABA TABİRLE MEŞHUR DİYE ADLANDIRDIĞIMIZ MÜZİSYENLERİN BİLE UFAK TEFEK KUSURLARI MEVCUTTUR.BİZDE BU YÜZDEN SİZDEN GELEN ELEŞTİRİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ.ELBETTE MANTIK VE AHLAK KURALLARI ÇERÇEVESİNDE. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ YAKINDA KENDİ BESTELERİMİZDEN OLUŞAN DEMO KAYITLARDA'DA YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ SAYGILARIMIZLA....
    ŞEHRİN AZİZLERİ www.sehrinazizleri.cjb.net
  • shadowinthesun • 15 Temmuz 2005 00:00 • #609193
    müziğin her türlüsüne aşığım,özellikle de amatörse..başarılarınızın devamını dilerim bence gayet iyi olmuş,kesinlikle devamı daha da iyi olacaktır.eleştirilere gelince "bir derdim var" demem yeterli olur heralde
  • Jpetrucci • 16 Temmuz 2005 00:00 • #609194
    mor ve ötesi'nin bir derdim var şarkısını dinlerken, Pilli Bebek grubundan dinliyormuş gibi oldum nedense :))) wicked game ile in the end'de pilli bebek etkisini fazla yaşamadım ama :) sound olarak kulağa hoş geliyor(ilk defa dinledim). Başarılar sizlere ;)