-
bence bir derdim var daha iyi olabilirdi ama yinede güzel olmuş diyebilirim."Bak bu son darbe" de, darbe yerine perde olmalıydı.
Buna dikkat etmek gerekirdi. Başarılar selami
-
ya bence iyi müzik yapıosunuz ama vokal pek adapte olamamış galiba müziğe. ya da tarzı o. öyleyse eğer ya müzik değişecek daha sert bişeyler yapacaksınız ya da vokal değişecek. kolay gelsin
-
vokal şarkılara duygu katamamış sesini nerede yükseltip alçaltacağı konusunda da biraz sorun olduğunu düşünüyorum ayrıca opera sanatçısı gibi söylemiş
-
parçaların herbirini çok çok başarılı buldum...özellikle tekrar tekrar dinlediğim in the end.
gruptan gelen uyarıya saygımdan kendimi tutuyorum ve müzikten bihaber olanlara bişey söylemiyorum
vokalin sesine hayran kaldım,devamını bekliyorum
başarılar arkadaşlar...
-
ben bir derdim varı dinledim vokal berbat bir şarkı bu kadar mı ruhsuz söylenir arkadaki arkadaşlar olmasa zaten hiç bişi olmazdı
-
Arkadaşlar neden bu kadar dar bakışlısınız.Elemanlar çalışmşlar,başarmışlar.Zaten bu kötü yorum yapanlarında bi demo albümü bile yoktur.Demo çıkarmak normal albüm çıkartmaktan daha zordur.Çünkü hataları silemezsin.Elemanlara inanıyorum ilerde deli bişi olcaklar...
-
Beğendim genel olarak tebrikler. Yanlız Bak bu son perde diye biliyorum ben:)
-
vallaha ne diim Linkimn park ve H.I.M dinlememiş olsam çok çok iyi olmuş dicem ama onlar zaten prof..
walha beyler daha iyi şarkılar seçebilirdiniz ne biliim şu aklıma grup ismi gelmiyor ama sesine uygun şarkılar seçebilrdiniz..
AYRICA BEN GRUBUMLA BİŞİLER YAPAMAMIŞ OLABİLİRİM AMA SADECE YORUM BUNLAR BENİM COVER'LAR DÜŞÜNCELERİM...
-
yav arkadaşlar bişi yazmıcaktım ama dayanamadım.
sizler birbirinize sataşmak içinmi yorum yapıosunuz. ya da yorum yaptığınızı mı sanıyosunuz.
sonuçta birileri müzik yapıyo ve gelecekte dinleyicileri olacaklardan yardım istiyo. bize düşende kulağımıza hoş gelmeyen ve hoş gelen yönleri belirtmek. onlarda buna göre olumlu yerleri öne çıkarıp olumsuzu geri planda bırakabilirler ya da değişime geçerler. bu durumda profesyonel olmaya gerek yok. müzikten süper anlamaya da gerek yok. herkes yorumunu gerçekçi bi şekilde yapamalı onlara yardımcı olabilmek için. eee şimdi bi kaç anlamaz bana sataşırsa hiç şaşırmam. siz bilirsiniz...
-
teenyslayer'ı çok haklı buluyorum,insanı tahrik etmek için her türlü yorum yapılıyo burda...biraz yapıcı olun arkadaşlar ya destek verin yok fotoğrafa kusur bulmalar saçma sapan benzetmeler biraz müzikle de ilgilenin artık ,imalı sözlerle sataşmaktan vazgeçip olumsuzlukların nasıl düzeltilebileceğine dair fikirlerinizi söyleyin...