Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cover Demo - Şehrin Azizleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cover Demo - Şehrin Azizleri
  • gokhankalafat • 13 Temmuz 2005 00:00 • #609174
    dinledim..tekrar tekrar dinledim.kim ne derse desin, çıkan işçilik olağanüstü.zevkle dinliyorum..ha diyeceksiniz cover demişler ama birebir çalmışlar...hayır aslında birebir çalmamışlar, hadi öyle olduğunu varsayalım, çok güzel çalmış ve vokalist arkadaşımız söylemiş..ses muazzam..böyle bir ingilizce telafuz daha önce nadir dinledim.Ha keşke birderdim varı söylemeseydi o ayrı..kızmasın ama sesine hiç gitmemiş.sesi çok güzel, gür ve oturaklı ama nedense o şarkıda bir türlü ısınamadım..ancak him olsun , linkin park olsun dehşet söylemiş hatta orjinallerinden daha fazla sevdim.gitarist arkadaşa gelincee, iyisin dostum..daha da iyi olacağın apaçık belli zaten..parçalarında biraz daha damar melodilere yer vereceğine inanıyorum..neyse...dediğim gibi son zamanlarda dinlediğim en güzel çalışmalardı, harddiskimde yer ayırdığıma pişman değilim..başarılar..
  • Same inthe end • 13 Temmuz 2005 00:00 • #609175
    vokal arkadasın sesinin bazı sarkılara gitmedigi dogru ama bence gayet yetenekli
    cok guzel sarkı soyleyebilecegine inanıyorum benzetme kaygısı da olmaksızın istedigi gibi soylerse
    gitara helal olsun diyorum gercekten herkes iyi teknige sahip olabilir cok calısarak ama "wicked game"e cok guzel solo atmıs arkadas, hız yapacam diye sıcmamıs
    hem hız yapmıs hem super calmıs
    klavye bas bateri de hic sırıtmıyor
    cok basarılı buldum grubu
    tebrikler arkadaslar hem de kendi imkanlarınızla cok iyi is becermissiniz
  • -_FiniscH_- • 13 Temmuz 2005 00:00 • #609176
    Ben demoyu dinledim, süper olmuş, böyle şeyler yapıyor olmamız çok güzel, her grup üyesini tek tek tebrik ediyorum. Tabii hatalar olacak, mesela Bir Derdim Var'ı çalmasanız da olurdu, ama önemli olan bu hataların büyük olmaması. Ben çok beğendim her şarkıyı. Ama heavy metal türü coverlara yönelirseniz çok başarılı olursunuz bence. Basçı-klavyeci-davulcu uyumu ve bunun üzerine gelen orijinal gitarlar zaten müziği mükemmel hale getiriyor, bir de azıcık vokalistin tarzına göre hareket ederseniz çok daha başarılı olursunuz bence. Saygılar&Sevgiler
    Maltonlar (vokal-gitarist)
    http://maltonlar.garaj.org
  • dilara_vbfokc • 13 Temmuz 2005 00:00 • #609177
    cok guzeldı gercekten tebrikler siz gerçekten iyisinizzzzzzzzzz
  • badunknown • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609178
    demo çıkaracağınız zaman cover yapmazsanız bence daha iyi olur..bir derdim var orjinalinden daha vurucu ve etkili olması gerekirken daha kötü olmuş..hatta hiç olmamış..ve gerekte yoktu bence... ama bu grup bi pantera şarkısı cover lasaydı daha düzgün bişi olurmuş.. vokal fena değil..
  • bagabang • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609179
    In The End hoş olmuş tebrikler.
    Türkler "Canladı" en sonunda...
  • No_Remorse • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609180
    Hocam vokal pavarotti mi yoksa bana mi oyle geliyor..Demoda en cok hosuma gidn sark1 in thi end oldu ama onunda Backleri çok kotu olmus..Bir derdim var'in bence olmasi hata imis..Genele bakmaya gerek yok vokale bu tarz sark1lar gitmedigi belli...
  • dazednconfused • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609181
    piyasadaki her 4 bar grubundan 3 ünün Wicked Game çaldığı varsayılırsa bunu "Cover Demo" olarak yayınlamak ne derece doğru bilemiyorum.(kendi gelecekleri açısından yani...)
  • Rothen • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609183
    Yavuz Çetin aramızda olsaydı ve amatör olsaydı onun bile gitaristliğine laf gelirdi birileri tarafından burada.Kendi aramızda arkadaşlarla bile komedisini yapıyoruz burdaki insanların.Arkadaşlar bir amatör grup demo kaydetmişse onu demo gibi dinleyin.Yani mantıklı düşünün biraz kimse profesyonel değil burda.Nasıl beklerisiniz bir amatör grubun piyasadaki şartlarla eşit seviyede iyi olmasına yahut iyi kayıt almasına?Bizde kayıt yaptık yayınladık burda zaten insan dinlerkende farkına varıyor bazı şeylerin.Bizimde istediğimiz gibi olmayan bölümleri oldu şarkılarımızın.Kayıdı yapıp karar almıştık gelen iyi ya da kötü eleştrilere cevap vermeyeceğimize,dayanamadı arkadaşlarımız bu kadar acımasızlığa bende dayanamadım.Biraz amatör ruhu lazım değilmi başarı için arkadaşlar?Nasıl ilerleyecek bu gruplar?Bir düşünün.......
  • furious • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609184
    " Aman Allahım yeni bir grup HEMEN KÖTÜLEMELİYİM AMAN DAYANAMIYORUM" mantığı

altta uzunu mevcut :)