Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cover Demo - Şehrin Azizleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cover Demo - Şehrin Azizleri
  • HereticSlave • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609154
    abi bir derdim var ı dinliyorum da kusura bakmayın ama çok komik olmuş yaa d:) öyle bir "biiir" "giiit" "hiiiç" diye çıkışların var ki korkutuyo beni d:) ayrıca opera söylüyomuş gibi bir halin var, bence sen ya heavymetal ya da opera söyle, gitmiyo sesin bu şarkılara...
  • LiFe_rock • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609155
    güzel olmuş bir derdim varı dinledim ama vokal biraz kötü sanki bateri güzel arkada zaten bence sarkıyı o ayakta tutmuş güzel yani...
  • Danube • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609156
    bir derdim var vokali gercekten kotu gitmis.. opera sölüyo gibi resmen,biraz komik olmus.. ama diger parcalar guzel olmus.. tebrikler,basarilar..
  • isa_bet • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609157
    yukardaki resim metalikadan arak değilmi?
  • Fadetoblack • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609158
    bence bu vokale bir derdim var söyletmek abes kaçmış ben pek beyenmedim açıkçası ama bu vokal çok iyi blind guardian söyler kanısındayım yanılıyomuyum?
  • isa_bet • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609159
    vokal aynı barış akarsu.. bir derdim varı cover yapmamışlar arkadaşlar aynen çalmışlar.. cover birazda kendinden bişeler katmak değilmidir? kayıtada birsürü para verilmiştir allah bilir... herkesin yapabileceği birşey.. çok sıradan olmuş..
  • ufukmusician • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609160
    Arkadaşlar öncelikle iyi ve kötü eleştirileriniz için çok teşekkür ediyoruz..Kayıdı para vererek yaptığımızı düşünen arkadaşıma sözüm; bu kayıdı Şehrin Azizleri'nin Çanakkaledeki stüdyosunda tamamen kendimiz yaptık..Ama yine de bizim muhasebemizi düşünen arkadaşa şükranlarımızı sunuyoruz..:)

ŞEHRİN AZİZLERİ
  • Gambit • 12 Temmuz 2005 00:00 • #609161
    Hocam tebrik ederim besteler harika olmuş, nerdeyse jazz seviyesinde, ama anlıyamadığım neden çok daha fazla tekniğinizi ortaya çıkartcak gruplar varken gidipte linkin park ve him gibi zahmetsiz gruplarla uğraştınız, en basit örnek Dream Theater. Bir "in the end" yerine "pull me under" ı coverlasaydınız kimseden size yok çok kötü, yok opera geyikleri, yok chesterdan daha iyi gibi, saçma yorumlar gelmezdi. Birde, bende harcanıyomuşsunuz gibi bir his var, kontrol edin kendinizi, bırakın Türkiyeyi Avrupaya açılın, hadi eyvallah kolay gelsin... Buarada, acizane bir yorum daha; artık piyasayı düşünmeyin.
  • teomen • 12 Temmuz 2005 00:00 • #609162
    dostum sound hoş güzel olmuşta bence bir bar grubundan ötesi olmaz ama yinede tebrikler güzel çalışmalar olmuş...
  • isa_bet • 12 Temmuz 2005 00:00 • #609163
    kayıta para harcamadığınıza sevindim.. ama muhasebenizi düşündüğüm konusuna katılamayacağım çünkü beni pek ilgilendiren bi konu olduğunu düşünmüyorum.. sadece birçok stüdyo hem çok kötü kayıtlar yapıyor hemde müzisyenleri kazıklıyor benim tepkim bunaydı.. başarılar diliyorum..