-
Çocuklar süpersiniz tebrikler hadi yolunuz acık olsun:) ( gökhan)
-
Çok iyi, kutlarım. Tarzınız konusunda bende yardımcı olamayacağım.. Ama çok iyi iş çıkarmışsınız..
-
ohanesburger ses ayni özlem tekin. tebrikler iyi is.
-
Böyle bi Skunk Anansie tadi aldim "Game" sarkisindan...Bence sarkinin son nakaratlarindan birkacini kirpsaniz daha güzel olur!
-
ARKADAŞLAR TÜM YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER:)ANCAK ŞU ANA KADAR EVANESCENCE,SKUNK VE ÖZLEME BENZETİLDİM İŞİN GARİBİ BUNLARIN HİÇBİRİ BİRBİRİNE BENZEMİyOr OKULDA DA SHAKIRAYA BENZETİOLARDI;)ZATEN THE GATHERING'E NIGHTWISH'E FALAN BENZETEN YOK OOOF OF NE ZAMAN GULŞENE BENZETECEKLER DİYE BEKLİYORUM:p
-
valla güzel olmuş. tebrikler başarılarınızn devamını dilerim arkadaşlar
-
valla arkadaşlar kusura bakmayın ama ben sizin amatör bir grup olduğunuza inanmıyorum, çok profesyonelce kayıtlar, şarkı altyapıları falan harika, hayran kaldım şarkılara ve buralarda harcandığınızı düşündüm, bu kayıtları büyük şirketlere yollasanıza, bir evanescence, bir nightwish, bir lacuna coil neden olamayasınız? gerçekten çok iyisiniz, bol şans...
-
kardeş, ticari bir olaya dönüşürse bir grupta müzik o zaman ona profesyonel denir. Yoksa kayıt kalitesi ile amatör veya profesyonel olunmuyor..
-
Siz o zaman amatör grup demo diye çıkan gruplara direk " ıyy amatör bakim kayıt kalitesine. Iyy bu ne be.. Albüm kaydına benzememiş ben zaten direk bakmam bile müziğe kayıt iyi olmadıkça, dikkat etmem, yorumumu vururum olay biter" düşüncesindesiniz.. Umarım değişir bu düşünce...
-
Şuana kadar dinlediğim garajdaki demo grupların içinde en iyiler arasında marwerayıda görüyorum bu çalışmalarıyla bence müzikal akış açısından epey güzel , Gone forever çok hoşuma gitti vokalin sesinin güzelliği bu şarkıda daha belirgin olmuş diğerleride epey hoş kutlarım iyi iş çıkarmışsınız başarılar.. Ama tekrar Gone forever a bittim diyeyim güzel yaw :)