Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mawera'dan Yeni Demo :: Game Over

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Mawera'dan Yeni Demo :: Game Over
  • Melinda777 • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609680
    ya o ilanda bi yanlışlık olmuş sanırım hiçbirimizin de gözüne çarpmamıştı "indirebilirsinizden dinleyebilirsiniz" ifadesi.
    emrecim sen de benim cevabımı biraz sert bulabilirsin belki diye doğan cevap hakkımdan bahsettim:)teşekkür ederim yaptığın yorumlar ve verdiğin emek için...
    açıkçası bi de ben ne skin ne de skunk anansie dinlemiyorum,faithfulness dışında da bildiğim şarkıları yok.onun vokalistinin çok daha buğulu ve dağılan bir ses rengi var,bana benzetilmesi beni gerçekten şaşırtıyor:)
    tüm herkese teşekkürler arkadaşlar...
    bi de serhatçım en kısa zamanda yapalım bi yemek partisi:)aksel ve özkan siz de benzetip durmiin ona buna kafamı bozmayın;p
  • Melinda777 • 23 Temmuz 2005 00:00 • #609681
    mawera: ÖTE demek
  • manevra_travıs • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609682
    bu kadar yazı ve yorumun uzerine hiç bişey soyleyemem ama bu gurubun degeri bilinmeli diye düşünüyorumm....
  • baranthalas • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609683
    mawera: ÖTE demek
    23 Temmuz 2005 Cumartesi | Yazan: Melinda777

sağol..

beğendim demonuzu her ne kadar bana hitap etmesede güzel..kişisel olarak tanımıyorum hiç birinizi ama demo çıkarıp burda yayınlıyanlar gibi götünüz kalkık değil onu gördüm bu zaten direk optimistik yaklaştırdı şarkılarınıza :)
  • vileshome • 24 Temmuz 2005 00:00 • #609684
    aman yarabbi bu nasıl bir güzellikdir..!!?? aa pardon şebonun son albümüymüş bu :D
    şaka lan şaka sizinkide güzel..
    birader her eleştirenin ağzına yapıştırmayınki cevabı insanlar rahatça bişeyler yazsın.. ;)

birde şarkılarda solo yok diye yakınanlar var galiba, bak şimdi arkadaşım elimde şarkıların sololu modelleri mevcut isteyene uygun fiyattan el altından verebilirim, toplu alımlarda iskontoda yaparım.. paso akbil falan geçer.. :D

herşey güzelde bitek grubun adını sevemedim ezelden..

kayıtlar içinde şunu söyliim, tabi ki eksik yönleri vardır ama nal gibi "demo" yazıyor başında, yinede bu eleştirilmemesini gerektirmez, demonun amacı ticari değil ilgiye eleştiriye sunmaktır zaten ;)

yakında yeni işlerde çıkacak, hatta yaptığınız sizi bile şaşırtabilir.. benden söylemesi ;))
  • dibizot • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609685
    teşekkürler burakçığım bundan sonra dediklerine dikkat ederiz cevap yazarken :) bu arada bak 1 le 4 ten baska bi şe oynamıyorum .. gerisi yalan zaten :P ehehuah
  • Melinda777 • 25 Temmuz 2005 00:00 • #609686
    teşekkürler baranthalas:)hayır bu havaya girme olayını da anlamıyorum 2-3 şarkı kaydedip kendimizi rockstar sanmak kadar komik ve zavallı bir durum olamazdı bence tabii ki mütevaziyiz:)
    burak ya sen ne hazır cevap bir insansın vallahi be:)
  • DEATH_KNİGHT • 1 Eylül 2005 00:00 • #609687
    daha çok göz önünde görmek dileğiyle.... [>>>> kayseriden sevgilerle... ehueheu:D
  • ajc_popoff • 6 Kasım 2005 00:00 • #609688
    şarkılar gerçekten takdire şaayan
    biraz pesimist gelebilir başta ama güzel olmuş
  • digitolia • 4 Ocak 2006 00:00 • #609689
    süpersiniz---