-
kesinlikle garaj'daki en iyi demolar Mawera'nın...
Tebrikler!
-
dün ben bir deneyim dedim indirmek için inaın bana cok bekledim
ve sonunda game adlı sarkıyı indirdim gercekten nefret ettim hemen sildim tabi bu benim görüsüm ama umarım basarılı olursunuz sonucta buda bir basarı bence değerini bilin.....
-
ya ben ilk dinlediğimde çok sevindim böyle kaliteli demolar yapanlarda varmış helal olsun MAWERA tebrik ederim devamını aynen bekliyoruz kime dinlettiysem bayıldı hatta canlı performanslarınızı bekliyoruz şimdiden 100 kişi gelip izlemeye hazır haberiniz olsun eyvallah bu arada elemanlarda parlak he : )) yakışıklı yafrular : ))) kıvırırsınız siz bu işi ( seattle)
-
bu yorumların hepsi için çok teşekkürler herkese:)
-
guzelim derslere bu kadar dusecegine su demoyu onceden cıkarsaydın ya!!,neyse gec oldu ama temiz oldu ;),devamıda gelicek inşallah,hadi bakalım..
alkan
-
eheh alkancım okul bitmezse bir an önce ne albüm çıkıcak ne bişe
sus bakiim:)
-
davulların tonlamalarına daha dikat etmeniz gerekiyor sanırım, daha ön planda olan bir davul eksikliği hissediliyor.
üç şarkıda da kulaklarım hep bir gitar solo bekledi ama nafileymiş.
özellikle "over" isimli parçada kullandığınız vokal efekti bütün parça sürünce rahatsız etmiş. "gone forever" da bu daha iyi ama efektleri azaltıp vokalin kendi ses rengini öne çıkarması gerektiğini düşünüyorum. "gone forever" daki back vokaller çok iyi. fakat parçanın başında yakaladığınız güzel hava bi anda kayboluveriyor. düzenlemesine biraz daha uğraşmalısınız sanki.
basçı arkadaşım, senin biraz daha çok çalışman gerekiyor, parçalarda en çok sırıtan kötü çalınmış, alakasız baslar.
tebrik ediyorum, daha iyiye gideceğinize inanıyorum.
-
hmm. ben baya beğendim arkadaşlar. güzel iş çıkarmışsınız. umarım müzikde kalıcı olarak ilerlemeyi düşünüyosunuzdur. ihtiyaç var böyle.başarılar dilerim. bi de ismin nerden çıktığını merak ettim. &-) (vaay resmen surat oldu bu)
-
Elinize ağzınıza sağlık. Çok temiz ve kaliteli bir sound çıkmış.Başarılarınızın devamını dilerim.
-
çok hoşuma gittii
tebrikler sunarım
kopmayantekteL