-
yorumları okiim diye baktım ama tek gözle na-mümkün :) yarın ayık kafayla bakarım artık.. yürüyün be koçum arkanızda ben varım :DD
-
arkadaşlar serhat ben...ellerinize sağlık...yorum biraz geç oldu ama...valla beni bunlar kesmez devam derim ben...tek tek öpüyorum hepinizi..aslı bize yemek yapmayı lütfen ihmal etme:)
başarılar mawera
-
Bence evanescence gibi.........
-
Yok yok, bence The Gathering gibi.............
-
Aslında ben lacuna coil gibi diyecetim.
-
Yok yok ARCH ENEMY gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
-
Erkut bu aşağıda yaşanan geyiğin bi özeti idi :) Sen kafanı takma tam gaz devam.Güzel olmuş tebrikler.
-
arkadaşlar aslında güzelde ilk dinlerken bişeylerin daha önce duyduğum birşeyi andırdığını farkettim. sonra bi kaç kez daha dinledim. vokal, skin vokalistine benzetmiş sesini sanki. bilmiyorum belki dinlemiyodur bile ama sahiden andırıyo. benden söylemesi. kolay gelsin...
-
ilk olarak indirirken hat safhada onyargılıydım ama dinledikten sonra kesinlikle yersiz oldugunu farkettim.Bence cok iyi bir is cıkmıs,elestri olarak yapacaklarım da hepsi mastering le ilgili ,basslar nakarat kısmında davulu yutmus biraz davul arka planda kalmıs,sonucta ev kaydı oldugunu soylemissiniz ki artık buna ragmen cok begendim.keep walking;)
-
Mawera ne demek