-
ben game şarkısını indirdin vokal mükemmel çok hoşuma gitti tebrikler kayıt kalitesi güzel bence davulda kim varsa helal olsun devamı bekliyoruz
-
Hepsi tek tek çok iyiler grup olarakta çok iyiler..Şarkıları da çok güzel başarılar ve tebrikler..(bunu şarkı sözü yapın) kafiyeler süper oldu... :D
*Metatars*
-
assassine yani emre arkadasm mawera hakkında ki yorumların icin sunları eklemek istiyorum. oncelikle elestiri elestiridir yapıcı veya yıkıcı onemli degil insanın kendisini gelistirmesini saglar. ama sanırım senin belli yanlısların var bunları solemek istiyorum. bi kere bekledigin o solo olmayacak cunku bilmem biliomusun ama bizim tarzımız industrial etnik elektronik karısımı bisey. rock yapmıyorz. bu tarzda rock soloları olmaz. vocal efectleri konusunda gayet rahatız.degisiklige acıgız cunku. bunlar farklı ve senin alısık olmadıgın seyler o yuzden kotu zannedip koymussun kenara. o yuzden daha fazla cesitli muzikler dinlemeni oneririm sana. ve bascı hakkındaki yorumlarına da grubun bass cısı olarak ben cevap vereyim. sarkıların hiç bir yerinde armonik , melodik veya rezonans bozuklukları yok. calımında ve teknik olarak ta bi sorun yok. ayrıyetten isi ogrenmem gerekli oldugunu düşünüosun sana soyleyeyim. Murat Çelik , Metro ve yeni cıkacak olan crocker grubunda bass çalıyorum. emin ol bu iste senden eskiyim. sen tebrik etmesende grubu ben senin basarılarının devamını diliyorum. hoşçakal.
-
Hilal sesine ne yaptın ya sen?Efektler felan mı ekledin yoksa o sert ses senden mi çıkıyo gerçekten :)
Valla Castaway deki ses nerde burdaki ses nerde.
Sözün kısası gerçekten çok iyi olmuş.Tebrik ederim.Süper iş çıkarmışsınız.
(Yılmaz)
-
UF MANYAK DEMO. sanki onceden dinlemis gibiyim :P
Diicemi derim zaten yüzyüze herkeze , maksat dostlar alisveriste görsün. Hobi olmasina ramen hala kast1r1p yap1yonuz ya helal olsun daa ne diyim .
-
alttaki mesajdan denyo manalar ç1karmayn , güzel olmus - erkuttan bekliyoruz devam1n1 :D
-
süper harbiden tek kelime yok...
-
yorum yazan herkese çok teşekkürler.
benim kişisel olarak eklemek istediğim bir nokta var.belki bu şarkılar çok güzel gothic metal şarkısı olur doom olur hard core olur ancak biz soundun aynen böyle olmasını istedik.sürekli deniyoruz ve denemeyi seviyoruz.tabii ki her zaman daha iyi olabilir ancak biz elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini yaptık.eğer bi albüm kaydı yaparsak emin olun orda da heavy metal soloları olmayacak.sadece kayıt daha iyi olacak.
assassine arkadaşım,overdaki efektten kastın sanırım nakaratın ikincil mısralarına uygulanan distortion,onun dışında zaten basit bir reverb var.sesi kapatan çok fazla efekt kullanmıyoruz,en azından ben de öyle düşünüyorum.
yılmazcım sana gelince,evet o şarkıda bizzat öyle kaçık bir vokal yaptım,yani sesim efektten ötürü öyle çıkmıyor:)o şarkıya öyle gerekiyordu:)
herkese buraya yorum yazarak en azından vakit harcadığı için çok teşekkür ederim.assassine,sen de bizi sakın yanlış anlama,sadece doğan cevap hakkımızı kullanmak istedik:)
aslı
mawera
-
bence, parçalar bu halleriyle (sizin istediğiniz tarzda) daha güçlü olmuş. vokalinize hayran kaldım, ses renginden öte parçalara kattığı içten yorum çok dikkatimi çekti ve keyif verdi. sizi keyifle dinliyorum. başarılar...
-
Şu ana kadar sadece "Game" i dinledim.. güzel olmuş.. eleştirilecek yan yokmu? didiklesen bulursun belki.. düzenlemeler profosyonelce kayıt daha kaliteli olabilirdi özellikle davullar.. bi de davulcu çok iyi çalmış ama daha güzel çalabilirdi.. türk rocku bi grup daha kazanacak gibi görünüyo