Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Seksendört Albümü Raflarda

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Seksendört Albümü Raflarda
  • Untouchables • 21 Ocak 2006 00:00 • #615636
    ya ben şarkıyla ilgili yorum yapmıcam. ama sadece albümün çıkması iyi oldu ya. yok internet efsanesiymiş. bu adamlar kimmiş gibi olaylar bitti en sonunda ya
  • fibonacci • 26 Ocak 2006 00:00 • #615637
    Çıkış parçaları güzel. Arabesk dalında iyi şeyler yaparlar.
  • aua_scn • 30 Ocak 2006 00:00 • #615638
    Çıkış şarkıları güzel ama baydı artık yani.Yeni şarkılar bekliyoruz ama pek bişey de ummuyorum.Zaten piskopat tipli hepsi.
  • _black_ • 7 Şubat 2006 00:00 • #615639
    ÇAMUR'u dinledikten sonra seksendört kötü geldi çamur çok daha iyi ve daha saglam
  • sfsebokolik • 14 Şubat 2006 00:00 • #615640
    albümdeki en iyi şarkı "sabah olsun"
  • 84_hastası • 27 Şubat 2006 00:00 • #615642
    haaa yok ben illaki yorum yapacam, eksik kalmayacam, şu grubu biraz da ben karalayım diyosanız biraz daha saygılı yapın insan gibi yapın dağdan mı geldiniz ?? siz kötü bi grup diye kendinizi yırtsanızda onların bundan haberi bile olmayacaktır çünkü o kadar hayranının içinde siz onların aklına bile gelmesseniz !!!!!!???!!!!
  • 84_hastası • 28 Şubat 2006 00:00 • #615643
    Ya bu 84 hakkında yorum yapanlar için sölüyorum siz kendi ağzınızla sölüosunuz her yerde 84ün şarkıları çıkıyo diye insanlar beğenmese grup bu kadar tutulmasa sizce her yerde şarkıları çıkarmıydı illaki beğenceksiniz diye bişey yok beğenmeyebilirsiniz ama biraz saygılı olun siz onların yaptığı şarkıların ne kadarını yapabilirsiniz ki en fazla ?? Ayrıca şarkılar dediğiniz kadarda kötü olsa eyvallah ama Allah bilir albümün tamamını bile dinlememişsinizdir oturduğun yerden yorum yapması kolay oluyo herhalde sizde emeğe saygı insana saygı denen şeyden yok mu?
    Bi kaç kendini bilmez seviyesiz insanlar burada toplanmış atıp tutuolar bakalım… madem ki grubu sevmiosun dinleme yorumda yapma !!!!!!!
  • 84_-_84 • 20 Mart 2006 00:00 • #615644
    Çıkış şarkıları güzel ama baydı artık yani.Yeni şarkılar bekliyoruz ama pek bişey de ummuyorum.Zaten piskopat tipli hepsi.
    .....demişsin auo_scan
    psikopat senin gibilere denir...düzgün konuş...hakaret etme
    ilk önce bi düşün yazarken
  • DuYGu_84 • 29 Mart 2006 00:00 • #615645
    30 Ocak 2006 Pazartesi | Yazan: aua_scn

bana bak psikopat sana ve senin gibi karalamacılara denir....
    ama sizi de anlıyorum..nası olsa MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRRR........
  • tearful days • 14 Mayıs 2006 00:00 • #615646
    ben albümü gayet baştan sona dinledim albüm gayet arabesk sözler falan hep aşkla ilgili, gayet klişe, yüksek sadakatta aşkla ilgili yazıyo ama gayet orjinal, 84 hastası, bunlar yalan gruplar gerçekten inan bana, ya tamam dinlede öyle hastası olamaya gerçekten değmez, zaten eminim artık eskisi kadar dinlemiyorsundur tüketmişsindir grubu...