-
ya ben şarkıyla ilgili yorum yapmıcam. ama sadece albümün çıkması iyi oldu ya. yok internet efsanesiymiş. bu adamlar kimmiş gibi olaylar bitti en sonunda ya
-
Çıkış parçaları güzel. Arabesk dalında iyi şeyler yaparlar.
-
Çıkış şarkıları güzel ama baydı artık yani.Yeni şarkılar bekliyoruz ama pek bişey de ummuyorum.Zaten piskopat tipli hepsi.
-
ÇAMUR'u dinledikten sonra seksendört kötü geldi çamur çok daha iyi ve daha saglam
-
albümdeki en iyi şarkı "sabah olsun"
-
haaa yok ben illaki yorum yapacam, eksik kalmayacam, şu grubu biraz da ben karalayım diyosanız biraz daha saygılı yapın insan gibi yapın dağdan mı geldiniz ?? siz kötü bi grup diye kendinizi yırtsanızda onların bundan haberi bile olmayacaktır çünkü o kadar hayranının içinde siz onların aklına bile gelmesseniz !!!!!!???!!!!
-
Ya bu 84 hakkında yorum yapanlar için sölüyorum siz kendi ağzınızla sölüosunuz her yerde 84ün şarkıları çıkıyo diye insanlar beğenmese grup bu kadar tutulmasa sizce her yerde şarkıları çıkarmıydı illaki beğenceksiniz diye bişey yok beğenmeyebilirsiniz ama biraz saygılı olun siz onların yaptığı şarkıların ne kadarını yapabilirsiniz ki en fazla ?? Ayrıca şarkılar dediğiniz kadarda kötü olsa eyvallah ama Allah bilir albümün tamamını bile dinlememişsinizdir oturduğun yerden yorum yapması kolay oluyo herhalde sizde emeğe saygı insana saygı denen şeyden yok mu?
Bi kaç kendini bilmez seviyesiz insanlar burada toplanmış atıp tutuolar bakalım
madem ki grubu sevmiosun dinleme yorumda yapma !!!!!!!
-
Çıkış şarkıları güzel ama baydı artık yani.Yeni şarkılar bekliyoruz ama pek bişey de ummuyorum.Zaten piskopat tipli hepsi.
.....demişsin auo_scan
psikopat senin gibilere denir...düzgün konuş...hakaret etme
ilk önce bi düşün yazarken
-
30 Ocak 2006 Pazartesi | Yazan: aua_scn
bana bak psikopat sana ve senin gibi karalamacılara denir....
ama sizi de anlıyorum..nası olsa MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRRR........
-
ben albümü gayet baştan sona dinledim albüm gayet arabesk sözler falan hep aşkla ilgili, gayet klişe, yüksek sadakatta aşkla ilgili yazıyo ama gayet orjinal, 84 hastası, bunlar yalan gruplar gerçekten inan bana, ya tamam dinlede öyle hastası olamaya gerçekten değmez, zaten eminim artık eskisi kadar dinlemiyorsundur tüketmişsindir grubu...