-
bunları çok önceden de duymuştum..sesleri bi harika.muhteşemler..uzun lafın kısası çok sevdim ben bu grubu
-
bencedee__HAYIRLI OLSUN__ belkii çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için ben paylaşmak istiyorum grup 84 yani namıı diyar HACETTEPELİLER buu her ne kadar arabeske kacsada buu müthiş güzel şarkıyıı okanın_serterin_tunanın ve erdemin aynı günde terkedilmesiyle yazılann bir şarkıymışş_öyle deniliyor yani...((AMA NE KADAR DOĞRU BİLEMEYECEMMM....))
-
ölürüm hasretinle iyiymiş...
-
herkes beyenmiş gibi görünüyo ama delidavulcuya katılıyorum çok piyasa oldular zaten sözler filanda çok arabesk gitaristin solo atma çabalarını izledikten sonra daha da büyük hayal kırıklığına uğradım ne derseniz deyin bence kötü!!!
-
Yaptıkları müziğin rock ile hiçbir alakası yok, biz buna fantenzi & arabesk diyoruz! O zaman bende Müslüm Gürses'in yeni albümü çıktığında buraya haber olarak eklemekten çekinmicem :D
-
bence de çok arabesk kaçıyo...
-
gecikmis bir ilan :) albüm satısları iyi gitmiyo galiba
-
Fantezi rock dinlenir mi bilemem ama solo gitaristi ve canl performanslarını beyenmedim... Eskiden punk yapan SEX & DIRT yok ama ortada ne diyim ben piyasa gruplarını popçulara benzetiyorum pop seven dinler =)
Grubun eski adına bakınca daha rock müziğe yakın bir isim var yani sert müzik rockçı isyanlarına daha yakın ama şimdi plak şirketinin ve PİYASA nın yönlendirmesiyle seksendört oldu... Ben albümüm çıksın da satsın diye tarz değiştirmem içimden gelen müziği yaparım ee sattı da ne oldu piyasada olan balon gruplar gibi sonları bence PATLADILAR ama bi daha ortada görünmezler...
-
Kendilerini tanımıyorum Yorum kısmını beğenmedim kötü olarak geçiyorum aslında eleştirmeye bile değmez. Fark yaratacak bir türkce grup bulana kadar türkce rock dinlememeye kararlıyım
-
harika bir albüm olmuş
hayırlı olsun,
başarılar.....