Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Seksendört Albümü Raflarda

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Seksendört Albümü Raflarda
  • sinankay • 10 Ocak 2006 00:00 • #615616
    ilk dinlediğimde beğenmediğim ama dinledikçe alıştığım , beynime dolanan meşhur bi şarkıları var . bu şarkıyı herkes eleştirmiş ama tuttu neticede. demek ki güzel . tek yapabileceğim eleştiri , şarkının sözlerine . böyle bi şarkının gerçekten kör olan insanlara ve onların yakınlarına komik gelebileceğini düşünüyorum . körlere karşı duyarlı olan bir insanın, şarkısında "kör olsun bu gözler" diyeceğini de pek sanmıyorum
  • Suicide31 • 10 Ocak 2006 00:00 • #615617
    şarkı kötü değil sinankay ama arada kalmış, rockmıdır popmudur bunun cevabını istiyorum sadece, sakın kimse bana türkçe rock demesin ama :)
  • berk_corver • 10 Ocak 2006 00:00 • #615618
    temmmuzun sonunda dınlıyordum bu sarkıyı ama daha yenı meshur oldu hayırlı olsun dıyelım barı
  • Gitar_ogul • 11 Ocak 2006 00:00 • #615619
    grubun hacettepelilerle hic bi alakası yok arkadaşlar anti parantez 84 ( sex and dirty) en hit şarkıları ölürüm hasretinle olmasına rağmen erdemin bana sölediğine göre kaçalımmı en güzel şarkıları... tavsiye ederim...
  • Chogaw • 11 Ocak 2006 00:00 • #615620
    Sallamalarla bi yerlere gelmek kolay.Hacettepeli dendi kolpa çıktı,84lülermiş dendi kolpa çıktı.Bizim milletimiz de herşeye meraklı olduğu için adamlar bizi kullandı.Sonuç olarak da çıktılar işte piyasaya.Bi arkadaşımızın dediği şeye katılıyorum.10 yıldır müzik piyasasındalarmış.23 yaş ortalaması var.Peki bu grup niye şimdiye kadar bilinmedi?senelerdir isimsiz mi dolaştılar?niye albüm çıkarken isim konuldu?Basit bi bar grubundan öte değiller.Para kazanalım,benzini doldurup kız kaldıralım tarzı insanların yaptığı bi tür müzik.İçinizden geliosa dinleyin...
  • __OzZy__ • 11 Ocak 2006 00:00 • #615621
    bence çok başarılılar,türkiyenin böyle gruplara ihtiyacı var,yakaladıkları başarıyı görmezden gelip onlara karalama kampanyası başlatılması çok yanlış,bence herkes onların başarılarının farkında olup her tarzdan kitleye ulaştığının farkında olmalı gerçekten müziklerini çok geniş kitleye duyurdular,umarım bunu yapmaya devam ederler
  • Ozz_31 • 11 Ocak 2006 00:00 • #615622
    bu b.ktan grup hakkında bu kadar konusmaya bile deemez...s.ktrib.ktan bi grup işte
  • gitarist_boy • 11 Ocak 2006 00:00 • #615623
    ya kimse cekememezlik yapmasın adam fıstık gibi sarki yapmış işte cok bilenler kendileri yapsın bi zahmet hayret bi şey ya
  • SEBNEMCIII • 11 Ocak 2006 00:00 • #615624
    millet amma kıskanç ya güzel işte ne laf ediyosunuz ki
  • fahrenait • 11 Ocak 2006 00:00 • #615625
    klıplı sarkı cok sıradan sozler cok monoton
    bana biraz mfö yu andırdı
    yar ellerın nerde benı de gotur ya da gıtme , bızden otesı de varmış gıbısınden sozler cok var sarkılarda
    solıst sesını cok bozuyo
    bateristin giydi sapkadan ozentı oldugu bellı oluyoo
    sarkıyı dınledıkce sıkıldım.. ama sarkı o kadar kotu sayılmaz....
    saygılar.... klıpte kotu degıl yaw