-
albüm berbat olmuş. ölürüm hasretinle şarkısı mükemmeldi ama keşke demoyu koysalardı albüme.. saçma sapan soloyla bitişteki vokalin dengesiz (balance) feryat figan bağırışları, kötü düzenleme şarkının ruhunu öldürmüş... şarkının cızırtılı pickupla bitmesi bile büyük şey ifade ederken uzattıkça uzatıp fade out bitirmeleride ne kadar piyasa için yapıldığının göstergesi bence... klipleri idare eder ama müzikten anlayanlar yemez... millet yerde para kazanırlarmı? evet kazanırlar.. kolay gelsin...
-
rock enstürmanlarıyla arabesk yapan saçma sapan bir grup.
-
ben bu grubu bi sevemedim gitti, anlamsız ve boynu bükük geliyor yaptiklari tarz! yaptiklari müziğe saygım yok:)
-
pelinin dediklerine fazlasıyla katılıyorum benim sölicegimi cok iyi bir sekilde sölemişin tebrikler .....
-
beğenmedim...beğenmiyorum...beğenenede şaşıyorum:S
-
"ulan seksendört ne ara isyankar, aykırı bir müzik yapıyodu da sonradan piyasa grubu oldu? esas bunu kim uyduruyor? 84 hep buydu, piyasa ne isterse onu verirdi, saklıkentte pank pank diyen bilkentli küçük kızlar vardı, onlar da onlara yönelik şarkılar çalarlardı. ben de gülben ergen dinlemediğim kadar bunları da dinlemezdim.. 23 yaş ortalamalı grubun 10 senelik geçmişi varmış?? ilk klasik gitarı aldığı seneyi de sayıyo herhalde.. " 6 Ocak 2006 Cuma | Yazan: NORMALkerem
eğer bi yorum yapacaksan araştır ve öyle yap derim ben....sırf yorum yazmış olmak için yorum yazma... seksendört hep bu değildi eğer imkanım olsa buraya eski perfonmasnlarını koyardım.. ayrıca gülben ergen dinlemediğim akdar bunalrıda dinlemezdim diyorsun:::madem dinlemiyorsunda seksendört ü hep böyle olduğunu değişmediğini nasıl iddia edebiliyorsun onu merak ettim ben____
-
ayrıca o 10 yıllık gecmiş ve 23 ya ortalaması konusunda şunu söyleyebilirim haberi yazan kişinin hatası oda bnce... sırf burayı okuyarak yrum yapıyorsanız haberi eleştirmekte haklısınız... ama grup hakkıdn daha fazla bilgi alabileceğiniz yerlerden bilgi toplamadan grup hakkında sırf yazmış olmak için yorum yapmayın___
-
bu grupla ilgili bi anket yaptım yakında görürsünüz en iyisi ankete bakıp yorum yapmak:))
-
bence o şarkısı yani ölürüm hasretinle güzel ama
10 yıllık bi geçmişi varmış..enteresan ve 23 yaş ortalamalarındalar..ve bir çok iyi kişilerle sahne almışlar..acaba o zaman dan neden duymadım ben diye sordum kendime..
-
ben bazı coverlarını ve ölürüm hasretinleyi dinledm ki bence hic de kötü diiller (diger sacma kisileri düsünrsek)...