Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Seksendört Albümü Raflarda

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Seksendört Albümü Raflarda
  • _black_ • 6 Ocak 2006 00:00 • #615572
    gayet tatlı şarkı zorda kaldığımızda kelimelerin yetmediği durumları çok güzel anlatan bi şarkı ve albümleri çok güzel olmuşş başarılarr
  • RAMMS t EIN • 7 Ocak 2006 00:00 • #615573
    rock müziği arabeskleştirerek içine de ediyorlar..

hayy azını öpiyim:S
    zaten başka şarkıları güzel değil okan bayülgenin showuna çıkmışlardı ring ring ring birde vokal mal gibi bağırıyo hiç güzel değil:)
    o ölürüm hasretinle de liseli salak aşık kızların şarkısı birde sivriburun gençliğinin
  • da hui • 7 Ocak 2006 00:00 • #615574
    çok güzel bi müzik değil mi?!
    Değil
    kabul edin çıktığından beri en az 10 kere kendinizi bu şarkıyı söylerken bulmuşsunuzdur,hem de içli bi şekilde

herkes sen değil, bu şarkı çıktığından beri 100 defa duymuşumdur ve 5.-6. kereden sonra "öffff, yeter bea!" şeklinde tepki göstermeye başladım. Ya hakkaten piyasa işi, bi boka benzemiyo
  • splesh • 7 Ocak 2006 00:00 • #615575
    ya hemen harcamayalım bence sonuçta az çok nerden geldikleri belli !!!....
  • necromancer • 7 Ocak 2006 00:00 • #615576
    Çsm den dostlarım kendileri bence müzikleri güzel onların ne kadar çaba sarfettiğini bilmeyen görmeyenler çok çabuk kararlar veriyolar başarılar diliyorum hepsine
  • doguhan • 7 Ocak 2006 00:00 • #615577
    gördüğüm en berbat gruplardan biri. hep te ankaradan çıkıyor bunlar. İstanbul'da var mı böyle bişiy?
    Karakedi heralde istisnadır. O da güzelim Asena ablamız için.. Hoş ama boş bi grup daha

sex & dirt
  • onlytugay • 7 Ocak 2006 00:00 • #615578
    herkes kafasına düşüncesine göre bi yorum yapmış saygı duyarım ama bizim toplumumuzda her zaman birilerini ezme aşalama duygusu aşılı heralde... adamlar iyi veya kötü bişeyler yapmışlar beyenir beyenmezsin o senin tercihin ama böyle çok bilmiş kişilerin yazılarını burda 84 için yaptıkları yorumlar beni üzdü dorusu elalemin korn,panterası vs. senin gurubundan dahamı iyi sanki! bilmediniz müzikleri tarsları özentiliğinizle yargılıyosunuz çok biliyosunuz ya! hepsi bu.
  • helena89 • 7 Ocak 2006 00:00 • #615579
    ne şarkıyı ne klibi ne de grubu beğendim albümü alıpda parama kıymak gibi mazohist bir niyetim de yok..tek şarkılık insanlar bunlar irem de abuk sabuk bi hikayeyle ortaya çıktı ne ses var ne müzik kalitesi boşuna zaman harcıyolar bence aynı zamanda rock müziği arabeskleştirerek içine de ediyorlar..türkiye'de bu işi çok daha iyi yapan insanlar varken bunların albümünü almak sokağa para atmaktan farksız benim gözümde..yine de hayırlı olsun uğraşmışlar işte:)
  • behınd_blue • 7 Ocak 2006 00:00 • #615580
    arkadaşlar bakıyorumda bi ton yorum yapmışşınız bu devirde artık önemli olan kulağa hoş gelen müzik değilmi bence güzel bi parça rock bir tarz değil ruhtur
  • goodjohansen • 7 Ocak 2006 00:00 • #615581
    ben ilk olarak bi radyoda dinledim fakat hande yenerle farkını goremedim :) helena gusel yazmıs bravo zaman kaybıdır!