Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Seksendört Albümü Raflarda

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Seksendört Albümü Raflarda
  • baggow • 8 Ocak 2006 00:00 • #615595
    bence bu 10 yıllık geçmiş filanhikaye sevgililerinin terketmeside öyle ama adamlar piyasaya hitap etselerde şuan yaptıkları müzik kulağa gayet hoş geliyo eğer bozulup trışkadan bi grup olurlarsa o zaman yorum yapma gereği bile duymayız bence şimdilik iyi yoldalar
  • Sopranissimo • 8 Ocak 2006 00:00 • #615596
    Gidin Mor ve Ötesi Dinleyin....Böyle bayık adamlarla vakit harcamayın...
  • solistlica • 8 Ocak 2006 00:00 • #615597
    bu butun yorum yapan arkadaslar yok şöleymıs yok böleymıs fantazıymıs arabeskmıs?? onlar yıne yapmışlar ugrasmıslarda butun herkese dınletmısler parcalarını .... onlar yapmıs yıne bısıler sizin neyınız var????? 84 süper ....
  • forsytia • 9 Ocak 2006 00:00 • #615598
    hocam daha iyisini yapabiliyosan buyur meydan senin!!!!
  • pureblood • 9 Ocak 2006 00:00 • #615599
    Cok .oktan duydugum kadariynan;arabesk dinlemek isteyince ben Orhan Baba dinliyorum zaten..
    Bi gün bütün dünya Orhan Gencebay in önünde yerlere kadar egilecek,bu konuda calismalara bile basladim :D
  • leonorr • 9 Ocak 2006 00:00 • #615600
    Hayyy ben böylee grubun ocagina kibrit suyu dökeyimmm
  • SONofJACKASS • 9 Ocak 2006 00:00 • #615601
    grup iyiymiş kötüymüş önemli değil...eleştrienleri grup kurup albüm çıkarmaya davet ediyorum.adamlar öyle veya böyle bir şekilde bazı kitlelere hitap ediyorlar
  • Suicide31 • 9 Ocak 2006 00:00 • #615602
    türk popunun grurumu, türk rockının yüz karasımı karar veremedim ben hala...
  • SONofJACKASS • 9 Ocak 2006 00:00 • #615603
    'Gidin Mor ve Ötesi Dinleyin....Böyle bayık adamlarla vakit harcamayın... ' heh diyorum başka birşey demiyorum,ne yani mor ve ötesi süper canlı bir grup mu?
  • ASPRYN • 9 Ocak 2006 00:00 • #615604
    hani yolda dilenenler olur ya duygu sömurusu yapanlar... bu boynu bükük arkadaslarda aynı seyi yapıp parayı göturmenin planlarını yapıyor.
    özgünlük mü? yaratıcılık? teknik? hangisi var? şimdi bazı arkadaslarımız hersey teknik değil ruh önemli diyeceklerdir kendilerine soruyorum ruh dediğiniz sey sahnede ezik ezik bakıp salya sümük ağdalı bir dille sarkı söylemek mi?? geçelim bunları ya eger 10 yıldır piyasadalarsa ve hala gitara yeni başlmış plaj gitaristlerinin yapabildiği sarkılar yapıyorlarsa söylencek fazla bir sey yok zaten...
    Böyle grupları bas tacı edip ondan sonra neden avrupalılar bizim grupları dinlemiyor diye anketler yapılır bir de! Adam u2 dinliyor queen dinliyor megadeth dinliyor vs vs... o kadar grubun içinde gelip 84ü mü dinlesin:)